Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Azerbaycanda YOS - Esgerlik meselesi
MesajGönderilme zamanı: 17 May 2009 

Selam Arkadaslar, ben Bakude oturuyorum, azeriyim. bu sene yos sinavina girdim ve puanim 45 puan olarak geldi. ben bu sene turkiyenin her hangi bir universitesine kayit yaptirip gelecek sene yine yose girmek istiyorum. ve gelecek sene 70 uzeri toplayip iyi bir uniyi kazanmak istiyorum. fakat benim askerlik sorunum var. su an okudugum universiteye attestatimi verdim yani lise diplomami ve yasim 18 uzeri. eger su an bakude okdugum uni den attestatimi alirsam beni askerlige aparacaklar. turkiye unisine kesin kayit icin bildigim kadariyla attestat gerekli. simdi ben turkiye unisine kayit olursam ordan bir belge geliyor mu beni askerlikten kurtaracak olan ? yani o belgeyi alip bir herbi komissarliga aparim ve attestatimi goturum gedim turkiyeye kayit yaptirim , bele bir sey olur? bu haqda bilen varsa xahis edirem yazsin bu menim ucun cox heyati meseledir, ve bilen yoxdursa kim bu haqda biler onu mene soylesin, okudugunuz icin tesekkurler..

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Azerbaycanda YOS - Esgerlik meselesi
MesajGönderilme zamanı: 20 May 2009 

elbetteki sene kagiz gelmelidi zerfin icinde.o kagizi gorsedirsen vainkamata.ele oynan men zagran passportda alacam........her wey yaxwi olar.

Profil E-posta  

cox sagol qardas ama 45 balnan bir yere dusmek olar goresen? eger her hansi bir yere dusmesem bu hal hazirda oxudugum uni nin illik 3000 manat xercini odemek istemirem, gerek esgerlikten saxlatdirim o da ki deyirler artiq mumkun deyil ..

Profil E-posta  

ola bilsin ................ girersen.o iwdernen yaxwi maraglan.emelli bawdi universitetlernende.attestatinda var.eleki gec deyil..indiden maraglan 2009 klavuz yukle.bu sayta gir http://www.yossinavi.com/yosbasvuru2009.htm ugurlar...............................

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 21 May 2009 

Cox sagol qardas Allah razi olsun, insallah girerem, indi oxudugum uni haqqinda deyirlerki bir giren sevinir bir de cixan =) .. bu 45 balnan 100% hara dusmek olar, bu haqda kim biler goresen yada hara muraciet eliyib meslehet ede bilerem ki hansi unilerin hansi fakultelerine yollasam dusmek sansim daha coxdur birce duse bilseydim bu il canim qurtarardi =(

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2009 

qaqa bu nomreye zeng vur men sene komey eliyim 00905543073772

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz