Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 267 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: BANA YARDIM EDIN LUTFENNN
MesajGönderilme zamanı: 14 May 2009 
Moderators

Özel)
Azad777 yazdı:
MERHABA ARKADASLAR BEN YOS SINAVINDAN 59.78 PUAN TOPLADIM HANGI UNIVERSITELERE VE HANGI FAKULTELERE VERE BILIRIM LUTFEN BILEN VARSA YAZSIN :(

Mesaj Başlığı: Re: BAŞVURULARLA VE TERCİHLERLE İLGİLİ GENEL
MesajGönderilme zamanı: 14 May 2009 

ben Azadı daha kaç başlık altında aynı soruyu sorarken görcem aceba :D

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: YÖS İle İlgili Bütün Bilgiler BURDA olsun (üniler filn iste)
MesajGönderilme zamanı: 16 May 2009 
Kullanıcı avatarı

Yös nasl bir sinav ? :roll:

Birde ekstra olarak galatasaray üniversitesi ile ilgili bilgiler veren olursa süper olur ! :D
( yani ögrenci kabulü , sartlar felan, hile varmis dogrumu? :oops: )

bu arada ben Fransadan, Benim gibi Fransadan Yös sinavini geçmek isteyen yada geçmis arkadaslar olursa, onlardan bir kaç tane bilgi koparmak isterim =)

hadi bakalim insallah cvplar havada uçusur :D

:mrgreen: :?: :!:

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2009 

arkadaslar bazi unilere basvuru tarihleri ve belgeleri aciklanmis ilgilenenlere duyrulur.metropol hazirlamis sayfayi.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 17 May 2009 

arkdaşlar sakın kimse yanlış anlamasın,kimseye özel söylemiyorum bunu ama
lütfen çok yüksek puan alan arkadaşlar başka arkdaşların hakkını yememek maksatlı sdece düşündükleri bölümleri yazsınlar
lütfen
taban puanları falan da çook değişcekmiş bu yıl kimseyi zor durumda bırakmayın lütfen

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 20 May 2009 
Kullanıcı avatarı

sepehr yazdı:
arkdaşlar sakın kimse yanlış anlamasın,kimseye özel söylemiyorum bunu ama
lütfen çok yüksek puan alan arkadaşlar başka arkdaşların hakkını yememek maksatlı sdece düşündükleri bölümleri yazsınlar
lütfen
taban puanları falan da çook değişcekmiş bu yıl kimseyi zor durumda bırakmayın lütfen

puanlar ne zmn açıklancak önceki senenin.HAni taban puanları değşçek dediniz ya bi bilginiz var mı

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 21 May 2009 

evet bende sepehr arkadasın dediklerine katılıyorum lutfen herkes ıstedıgı bolumlere tercıh yapmaya calıssın ben lise 1 den beri piskoloji bolumunu ıstıyorm olmazsa cıdden okadar cok uzulurumkı ama yınede hayırlısı ve sadece psikoloji bölumunu yazıcam.lutfen herkes aynı ıncelıkte bulunsun özellıkle yuksek alanlar daha dıkkatlı davranırsa cok sevınegim.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

tezcan yazdı:
evet bende sepehr arkadasın dediklerine katılıyorum lutfen herkes ıstedıgı bolumlere tercıh yapmaya calıssın ben lise 1 den beri piskoloji bolumunu ıstıyorm olmazsa cıdden okadar cok uzulurumkı ama yınede hayırlısı ve sadece psikoloji bölumunu yazıcam.lutfen herkes aynı ıncelıkte bulunsun özellıkle yuksek alanlar daha dıkkatlı davranırsa cok sevınegim.

ben de sadece 2 bölüm yazmaya karar verdim.onlar da edebiyat fakültesinden. başka da yazmıycam zaten hem pahalıya geliyor bayağı 5-6 ayrı yere başvurunca.. çok riskli değil ve yüzde 70 kazanırım diyorsanız çok bölüm doldurup diğerlerinn hakkını yemeyin lütfen.

Profil E-posta  

Evet ben de 2 ayrı üniversiteye başvurmaya kararlıyım. Aklıma davetsiz gelen 'ya açıkta kalırsam?' düşüncesi yüzünden 3.süne başvurabilirim ama büyük ihtimal o da olmaz...

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 22 May 2009 
Moderators

Ben girme ihtimalim olan tüm ünilere başvuru yapıcam)))
CutieCyniC yazdı:
tezcan yazdı:

ben de sadece 2 bölüm yazmaya karar verdim.onlar da edebiyat fakültesinden. başka da yazmıycam zaten hem pahalıya geliyor bayağı 5-6 ayrı yere başvurunca.. çok riskli değil ve yüzde 70 kazanırım diyorsanız çok bölüm doldurup diğerlerinn hakkını yemeyin lütfen.

Kullanıcı avatarı

Arkadaşlar yapmayın bence 2 başvuru da çok az :S
Ki yüksek puan aldığımızda zaten kabul edilmemiz zor olan üniversitelere başvuru yapacağız. Bu yüzden hem az başvuru yaparak açıkta kalma riskimiz fazla oluyor hem de zaten 70 altı puanla daha önce öğrenci kabul etmemiş bir yerse kimsenin önünü de kapatmış olmuyoruz.
Ben şahsen 4-5 başvuru yapacağım ve bununla kimsenin hakkını yiyeceğimi zannetmiyorum...

Profil E-posta  

Moderators

seni gören 45 puanın var sanır))) 79 doğrun var))) daha ne istiyosun) :lol: bu kadar aç gözlü olma))) :mrgreen: merak etme nazar fln deymez) :mrgreen:
weird yazdı:
Arkadaşlar yapmayın bence 2 başvuru da çok az :S
Ki yüksek puan aldığımızda zaten kabul edilmemiz zor olan üniversitelere başvuru yapacağız. Bu yüzden hem az başvuru yaparak açıkta kalma riskimiz fazla oluyor hem de zaten 70 altı puanla daha önce öğrenci kabul etmemiş bir yerse kimsenin önünü de kapatmış olmuyoruz.
Ben şahsen 4-5 başvuru yapacağım ve bununla kimsenin hakkını yiyeceğimi zannetmiyorum...

Mesaj Başlığı: yös
MesajGönderilme zamanı: 26 May 2009 

Merhaba ben bu sene YÖS'e girdim. Lakin hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım. 41 Puan aldım ve istediğim bölümlere acaba bu puan'la girmem yeter mi ? İstediğim Bölümler Sınıf Öğretmenliği veya Hemşirelik. Uyruğum Bulgaristan'dır. Yardımlarınızı beklemekteyim
Lütfen pm(Private Message) atmayınız. Görüşlerinizi burada belirtiniz. Hem benim durumumda olanlar da faydalanmış olur. Anlayışınız için şimdiden Sağol'un

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: yös

anadolu şehirlerinde hemşireliği dene,sınıf öğrtemenliği filan ek kontenjandan şans olur bence .ama ek kontenjan hariç pek sanmıyorum,,anadolu şehirlerinde(ısparta,afyon,konya,kayseri,mersin vs vs) genelde tercih edip kayıt olmuyorlar bu bölümlere.ek kontenjandan özellikle hemşirelik bence olurr.43 puanla uluslararası ilişkilere giren oldu geçen yıl,ama işte ekde :wink: tercih edene yani şansa bakaıyor biraz :wink:

Profil E-posta  

inş. olur ztn konyayı eskişehiride terch etmeyi düşünüorum ama bnm öncelklerm izmr,bursa,çanakkale,balıkesir bunların olma ihtimali war mı peki :S

Profil E-posta  

var ama işte ek kontenjandan var...yani yüksek puan alanarada işini garantiye almak için tercih ediyor ve asilden kazanıyorlar..sonra kayıt olmuyorlar ve sıra sana geliyo :wink: yani dua edeceksin kaydını yapmasınlar diyee :wink: şanş işi biraz bu ek kontejnan ..puandan ziyade şanş...kim kaydını yapMAZsa işte..

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 27 May 2009 

Freedom yazdı:
yahu şu ek işi benim kafamı karıştırdı.O ek işi 2-3 günde oluyor galiba.????
esmaesma yazdı:
var ama işte ek kontenjandan var...yani yüksek puan alanarada işini garantiye almak için tercih ediyor ve asilden kazanıyorlar..sonra kayıt olmuyorlar ve sıra sana geliyo :wink: yani dua edeceksin kaydını yapmasınlar diyee :wink: şanş işi biraz bu ek kontejnan ..puandan ziyade şanş...kim kaydını yapMAZsa işte..

Evet çok kısa bir süre içersinde gerçekleşiyor o yüzden çok iyi takip etmek lazım..

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Onemli soru

Merhaba arkadaslar. Bisorum var, yardim etseniz cok tessekur ediyorum.
Iste sorum su: Ben kecen yilinki kazadgiim YOS puaniyla simi bir universetiye basvura bilirmiim? Bu sene Yos'e gormedim, gecen yil girdim. Bu yil basvurabilirmiim?
Tesekkur ederim.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Onemli soru
Kullanıcı avatarı

evet aLdıqın yös puanı 2 sene qecerLi.. bu senede tercih yapabiLirsin (:

Evet doğru iki sene geçerli yös puanın.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

peki arkadashlar bir universiteye yerleshtiyin haldede bashvura biliyorsun demi? yada universitede okumagin kazanacagini etkiliyor mu acaba..?

Profil E-posta  

Sherry yazdı:
peki arkadashlar bir universiteye yerleshtiyin haldede bashvura biliyorsun demi? yada universitede okumagin kazanacagini etkiliyor mu acaba..?

İki üniversitede aynı anda okuyamayacağına göre , bir yerde okuyorken başkasına başvuru yapmazsın. Hiç bir üniversitede okumuyorsan, ve diyelim başvurulardan sonra 3 yere kabul edildin/kazandın , sadece birine kaydını yaptırabilirsin.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

onu biliyorum,anlata bilemedim galiba.bak ben shimdi birinci siniftayim (bitirmek uzereyim yani artik :) ) yeniden tercih yapsam benim bashurumu farkli mi degerlendirirler acaba, zaten universitede okuduguma gore, yoksa hepimizin shansimiz ayni ?

Profil E-posta  

Evet herkesin şansı aynı.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2009 

Peki bu ek kontenjandan yararlanmak icin önceden mi basvurmak lazim üni'ye yoksa kontenjan aciklandiktan sonrami??

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 267 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: