Zaman: 19 May 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 267 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Türkçe testi sonuçlarımızı karşılaştıralım...
MesajGönderilme zamanı: 31 May 2008 

yos2008 yazdı:
else yazdı:
jess yazdı:
konuyu saptırmak gıbı bır nıyetımız yok.sadece benım gıbı olan vatandasların yane uzun surelı tr de yasayan vatandasların ovunmelerıne gerek yok.sonucta yös te ne edebıyat vardı ne de dil bilgisi. :D

YANEEE:)) DİİLMİ JESS?
YA BEN ŞAHIS OKLARAK SEN İŞTE BU İŞTE DEMEDİM Kİ...övünenelere dedim zaten:))
övünmeyenlre lafim yok :lol: :lol:
bide bazi insanlar var ya sözeli iyi ya sayisal...

ne kadar saptirmadiginiz belli.bakin ben bu yaziya yorum yapmiyicaktim(gereksiz cunki)
sadece yazdigim puanima alinti yapib yorum yazmisdiniz ben de cevap hakkimi kullandim. o zaman yorumlarinizi dikkatli yazin.boylece bu degerli fikirleriniz dogru unvanina sizin deyisinizle "ovunenlere" gider de bir faydasi olur

zaten yazdiklarima yorum istemiyorum ki,BİADAHA DİYORUM: TURKCE OZ DİLİ OLAN,TURKCE 5-8 YIL OGRENEN,YOSE YOS DERSHANELERDE DEGİL OSSYE GİBİ HAZİRLANALARA A ALDİM DİYE 76 DİYE OVENMESİN.CUNKU OVUNENELER VAR..
kardeşim sen hala sanki ozel sana yazmişim anliyorsun...tamam en içten kutluyorum seni turkçe güzel kullandigina..Allah Allah

Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large
Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç
Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: yos unversitelere kayt

Esmer yazdı:
Nurlan yazdı:
mrb arkadaslar nasilsiniz?ben bu yilki yos sinavia girdim ve bu kadar puan topladim 47.671 puan ben istanbul unversitelerinde okumak sansim var,mi lutfen yardimci olunuz simdiden teekkurler herkesin gonlunce olsun ? :wink:

Merhaba arkada6im. Ben seni kibi puan toplami6im. Istanbula gitmeye shansin var, ama bakarak hangi fakulteye istiyorsun. Meselem Ogretme kibi ve ya tercuhme4i ( interperter) rahat gide bilirsin.

ARKADAŞLAR 50 PUAN ALTİ İSTANBUL KZANMASİ HAYAL GİBİ..HUKUK 16KİŞİ ALDİ SON KAPATAN 55LERDE OLDU,İNGLİZCE OGRETMENLİK 58LE KAZANAN OLDU..BEN İSTANBUL DİŞİ İLE KARŞİLAŞTİRM COK FARK VAR,Bİ BAKİN MESELA KENDNİZ.MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMİYRM AMA KENDİM ARAŞTİRDİM..
SU URUNLERİ KOTU BOLUMLER OLABAİLİR AMA İŞ NE BULUBİLİRSİNİZ...
46 PUANLA URDU DİLİ EDEBİYATİ OLUR İSTANBUL KAZANANİ BİLİYRM

Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: yos unversitelere kayt
Kullanıcı avatarı

else yazdı:
Esmer yazdı:
Nurlan yazdı:
mrb arkadaslar nasilsiniz?ben bu yilki yos sinavia girdim ve bu kadar puan topladim 47.671 puan ben istanbul unversitelerinde okumak sansim var,mi lutfen yardimci olunuz simdiden teekkurler herkesin gonlunce olsun ? :wink:

Merhaba arkada6im. Ben seni kibi puan toplami6im. Istanbula gitmeye shansin var, ama bakarak hangi fakulteye istiyorsun. Meselem Ogretme kibi ve ya tercuhme4i ( interperter) rahat gide bilirsin.

ARKADAŞLAR 50 PUAN ALTİ İSTANBUL KZANMASİ HAYAL GİBİ..HUKUK 16KİŞİ ALDİ SON KAPATAN 55LERDE OLDU,İNGLİZCE OGRETMENLİK 58LE KAZANAN OLDU..BEN İSTANBUL DİŞİ İLE KARŞİLAŞTİRM COK FARK VAR,Bİ BAKİN MESELA KENDNİZ.MORALİNİZİ BOZMAK İSTEMİYRM AMA KENDİM ARAŞTİRDİM..
SU URUNLERİ KOTU BOLUMLER OLABAİLİR AMA İŞ NE BULUBİLİRSİNİZ...
46 PUANLA URDU DİLİ EDEBİYATİ OLUR İSTANBUL KAZANANİ BİLİYRM

Evet, dogru soyluyorsun :( . Bakariz....Istanbulda hi4 bir univ. meni almasa Psikoloji fakultesine, bir yilda hazirlik almak zorundayim :( . 45 puan yanliz kimiya ve ya ogretmeye yetiyor...Beni Kars ve ya Mersin ala bilir ama oraya gitmek hi4 isteiyorum :!: Yanliz ISTANBUL :roll:

Mesaj Başlığı: Sorular. Tercih, Diploma notu vs.
MesajGönderilme zamanı: 03 Haz 2008 

Merhaba arkadaslar,
benim bir kac sorum olacak umarim yardim edebilceksiniz.

1.
Tercihleri ne zaman yapacagiz ve nereye yazacagiz?

2.
Diploma notu üniversiteleri ilgilendiriyor mu?

3.
YÖS'de taban puani gectikten sonra Almanya'da herhangi bir üniversitede okuyabilir miyim? (Benim Sprachdiplom'um var, yani Almanca diplomasi)

Yardiminiz icin tesekkürler.
Herkese bol sanslar dilerim.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Sorular. Tercih, Diploma notu vs.
MesajGönderilme zamanı: 04 Haz 2008 

bir tane soruma cevap yazacak yok mu :?

Profil E-posta  

lnx yazdı:
Merhaba arkadaslar,
benim bir kac sorum olacak umarim yardim edebilceksiniz.

1.
Tercihleri ne zaman yapacagiz ve nereye yazacagiz?

2.
Diploma notu üniversiteleri ilgilendiriyor mu?

3.
YÖS'de taban puani gectikten sonra Almanya'da herhangi bir üniversitede okuyabilir miyim? (Benim Sprachdiplom'um var, yani Almanca diplomasi)

Yardiminiz icin tesekkürler.
Herkese bol sanslar dilerim.

:D tmm yardimci olmaya calisayim, oncelikle tercihler oss'de oldugu gibi merkezi degil, yani her universitenin ayri bir basvuru tarihi var..basvurunu ayri ayri istedigin universitelere verebilirsin..her universite kendi icinde sana 5 tercih hakki sagliyor:D

ikinci soruna gelirsek diploma notunun pek etkisi yok, yalniz diyelim senin basvurdugun bi bolume ayni ulkeden ve ayni puani almis bir ogrenci daha basvurursa ozmn diploma notu daha yuksek olani aliyolar...baska da bi yarari yok diploma notunun..

ve son sorun..almanyada okumak istiyorsan burda bir universiteye kaydini yaptirman lazim..bnm bi arkadasim var, itu mimarligi kazanip almanyada bir uniye okumaya gitmis..

sanirim bukadar yeter..kolay gelsin cnmm :wink:

Profil E-posta  

cok tesekkürler yardimin icin :wink:

Profil E-posta  

yeni sorun olustu :D
Dokuz Eylül Üniversitesi'nin ve Ege Ünversitesi'nin basvuru tarihlerini bulamadim, yardimci olabilir misiniz?

Profil E-posta  

lnx yazdı:
yeni sorun olustu :D
Dokuz Eylül Üniversitesi'nin ve Ege Ünversitesi'nin basvuru tarihlerini bulamadim, yardimci olabilir misiniz?

EGE univers..14 temmuz baslangic, 25 temmuz bitis

9 eylul daha belirlemedi basvuru tarihlerini..mrk etme 20 haziran gibi tum universiteler aciklar...

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: BAŞVURULARLA VE TERCİHLERLE İLGİLİ GENEL
MesajGönderilme zamanı: 06 Haz 2008 

Anlamadigim bir kac sey var:
Ben Dokuz Eylül Üni.'de ve Ege Üni.'de basvurularimi yapmak istiyorum.
Yani 14 Temmuz 2008'den itibaren Ege Üni.'ye basvuru yapabiliyorum. Bunun icin Üniversitye gidip napacagimi tam bilmiyorum.
YÖS sonuc belgesiyle mi gidecegim oraya? Sonra onlar bana tercih kagitlari mi vercek? Her iki üniversiteye ilk önce başvuru ücretini mi yatircam tercihleri yapmadan önce?
Eger tutmazsa bosuna mi yatirmis olcam parayi yoksa seneye bir daha yatirmaden gene basvuruda bulunabiliyor muyum?

Aklim cok karisti arkadaslar bulanima gircem..
Lütfen yardim edin. Link falan her türlü bilgi kaynagi da olur. :(

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Kayıp yös sonuçları
MesajGönderilme zamanı: 12 Haz 2008 

Arkadaşlar lütfen yardım edin.Azerbaycandaki arkadaşımın yös sonuçları kaybolmuş.Türkiyeden Azerbaycana yollanmış.Ama okuluna varmamış.Zaten heyecanlıydılar daha kötü oldular:(
Tekrar istenebilir m, yös sonuçları?Gelip mi alması lazım, yoksa telefon edip tekrar mı istemeli?
Biz onun yerine gidip sonuçları isteyebilir miyiz?
Şimdiden çok teşekkür)))

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Kayıp yös sonuçları
Kullanıcı avatarı

hunkizi yazdı:
Arkadaşlar lütfen yardım edin.Azerbaycandaki arkadaşımın yös sonuçları kaybolmuş.Türkiyeden Azerbaycana yollanmış.Ama okuluna varmamış.Zaten heyecanlıydılar daha kötü oldular:(
Tekrar istenebilir m, yös sonuçları?Gelip mi alması lazım, yoksa telefon edip tekrar mı istemeli?
Biz onun yerine gidip sonuçları isteyebilir miyiz?
Şimdiden çok teşekkür)))

Azerbaycandaysa gitsin ANADOLU litseyine muracaat etsin onlar yardimci olcaklar

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

bana da halen gelmedi valla ankarada tanidik varsa hemen alsin yollasin yoksa ösyme dilekce yazsin arasin ösymi yollarlar yine bende beklemekdeyim daha :(

tweety20 yazdı:
bana da halen gelmedi valla ankarada tanidik varsa hemen alsin yollasin yoksa ösyme dilekce yazsin arasin ösymi yollarlar yine bende beklemekdeyim daha :(

Sefirliğe gidip halletmişler arkadaşlar.Çok saolun)))

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: BAŞVURULARLA VE TERCİHLERLE İLGİLİ GENEL
MesajGönderilme zamanı: 17 Haz 2008 
Kullanıcı avatarı

lnx yazdı:
Anlamadigim bir kac sey var:
Ben Dokuz Eylül Üni.'de ve Ege Üni.'de basvurularimi yapmak istiyorum.
Yani 14 Temmuz 2008'den itibaren Ege Üni.'ye basvuru yapabiliyorum. Bunun icin Üniversitye gidip napacagimi tam bilmiyorum.
YÖS sonuc belgesiyle mi gidecegim oraya? Sonra onlar bana tercih kagitlari mi vercek? Her iki üniversiteye ilk önce başvuru ücretini mi yatircam tercihleri yapmadan önce?
Eger tutmazsa bosuna mi yatirmis olcam parayi yoksa seneye bir daha yatirmaden gene basvuruda bulunabiliyor muyum?

Aklim cok karisti arkadaslar bulanima gircem..
Lütfen yardim edin. Link falan her türlü bilgi kaynagi da olur. :(

arkadasım parayı yatırman lasım once . yös sonuc belgesının noter onylı fotokopisi , diplomanın onaylı fotokopisi, basvuru formu, pasaportun kımlık bılgılerı ve gecerlılık suresını gosteren sayfaların onaylı örnegi gerekiyor. bunları kargo yoluyla gonderebılırsın ya da kendın unıversıteye gıdıp de basvurabılırsın bu belgelere goturmen lazım ... parayı gerı alamıosun ve seneye de kullanamıosun. parayı iade etmıo universiteler .. yardımcı olabılmişimdir insallah :D

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: üniversiteye başvurular
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2008 

herkese merhaba ben ilk kez yöse girdim ve naıl başwuru yapılıcağını bilmiorum bana yardımcı olursanız sewnirim.şimdiden teşekkür ederimm :wink:

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: üniversiteye başvurular
MesajGönderilme zamanı: 23 Haz 2008 

tuna yazdı:
herkese merhaba ben ilk kez yöse girdim ve naıl başwuru yapılıcağını bilmiorum bana yardımcı olursanız sewnirim.şimdiden teşekkür ederimm :wink:

bu forumu takip et onceden bazi başliklar altinda burda ayni srular soran vardi.
ayrica da cvp veririz:)
cok kolay basvuru ypmak merak etme

Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: ADANA ACIKLANMADI HENUZ??
MesajGönderilme zamanı: 25 Haz 2008 
Kullanıcı avatarı

ARKADASLAR ADANA HENUZ ACIKLANMADI BUNUN SEBEBI NEDIR BILEN VAR MI ACABA???BIR ARKADASIMIZ PARASIZ OLDUGUNU SOYLEDI ONDAN OLABILIR MI YARDIMCI OLURSANIZ SEWINRIM:::NEREDEYSE HER YER ACIKLANDI BIR ADANA NIN KI ALDI MERAK ICERISINDEYIM TESEKUR EDERIM :D

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Ön Kayit
MesajGönderilme zamanı: 27 Haz 2008 

Iyi Günler,
Benim sorum Üniversitelere KAYIT ve ÖN KAYIT ile ilgili.
Örnegin Atatürk Üniversitesinden edindigim biliye göre önce fotografli kayit formulasi ile birlikte YÖS Sonuc belgesinin fotokopisini göndermek, önkayit icin yeterli. Üniversite kabul ettigi takdirde diger Karneleride göndermek gerekiyor.
Böyle olmasi gayet mantikli, aksi takdirde örnegin 7 Üniversiteye basvurmak isteyen birisi yaklasik 400,- - 500,- € Kayit parasi ödemesi gerekiyor. Birde Bazi Üniversiteler Orjinal belgeler istiyor, bu durumda birden fazla Üniversiteye Belgeler nasil gönderilecek?

Soru: Ön Kayit sartlari nedir, bu hususda genel bir uygulama varmi, örnegin bütün Üniversitelere önkayit icin Kayit Formulasi ile birlikte YÖS Sonuc belgesini göndermek yeterlimi?

Cevabiniz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Rüstü

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Ön Kayit
MesajGönderilme zamanı: 27 Haz 2008 
Kullanıcı avatarı

Rüstü yazdı:
Iyi Günler,
Benim sorum Üniversitelere KAYIT ve ÖN KAYIT ile ilgili.
Örnegin Atatürk Üniversitesinden edindigim biliye göre önce fotografli kayit formulasi ile birlikte YÖS Sonuc belgesinin fotokopisini göndermek, önkayit icin yeterli. Üniversite kabul ettigi takdirde diger Karneleride göndermek gerekiyor.
Böyle olmasi gayet mantikli, aksi takdirde örnegin 7 Üniversiteye basvurmak isteyen birisi yaklasik 400,- - 500,- € Kayit parasi ödemesi gerekiyor. Birde Bazi Üniversiteler Orjinal belgeler istiyor, bu durumda birden fazla Üniversiteye Belgeler nasil gönderilecek?

Soru: Ön Kayit sartlari nedir, bu hususda genel bir uygulama varmi, örnegin bütün Üniversitelere önkayit icin Kayit Formulasi ile birlikte YÖS Sonuc belgesini göndermek yeterlimi?

Cevabiniz icin simdiden tesekkür ediyorum.
Rüstü

ya üniversiteye göre değişiyor ...o yüzden zaten bütün üiversiteler ayrı ayrı başvuru koşullarını blirtiyolar...

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: ADANA ACIKLANMADI HENUZ??
MesajGönderilme zamanı: 29 Haz 2008 
Kullanıcı avatarı

neden kmse cevap vermedı kımsenınhaberı yok mu para ıle mı alıyor yoksa parasız mı bu sene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????????????????????

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

jess yazdı:
neden kmse cevap vermedı kımsenınhaberı yok mu para ıle mı alıyor yoksa parasız mı bu sene yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????????????????????

Sen Adana Cukurova univ. diyosunmu? Bekle heralde a4ilr. Sen ka4 yere bawvurmak istiyosun? Eger yanliw hatirlamiyorum senin puanin benim kibi 45 falan...oylemi?

Kullanıcı avatarı

Esmer yazdı:
jess yazdı:

Sen Adana Cukurova univ. diyosunmu? Bekle heralde a4ilr. Sen ka4 yere bawvurmak istiyosun? Eger yanliw hatirlamiyorum senin puanin benim kibi 45 falan...oylemi?

evet 46 puanım bende bır kac unıv yazcam.garantı olsun

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 30 Haz 2008 

parasız olduğu doğru ama ondan değil her zaman biraz geç açıklıyor.geçen senede böyleydi yanlış hatırlamıyosam

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 30 Haz 2008 
Kullanıcı avatarı

Bora yazdı:
parasız olduğu doğru ama ondan değil her zaman biraz geç açıklıyor.geçen senede böyleydi yanlış hatırlamıyosam

pekii cok saol arkadasımbekleyecegız oyle ıse :D :D :D :D :D :D

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 267 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: