Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 36 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Moleküler Biyoloji ve Genetik
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2008 

Arkadaşlar ben pek de istemeyerek bu bölüme başvurmayı düşünüyorum.Yani okuduğum bilgiler pek iç açıcı değil.Bu bölüme gidenler hep inek tipler olurmuş, sosyal hayat falan kalmazmış, herşey çok zormuş, kötüymüş, manyakmış :shock: ....
Neyse içim çok pis karardı kısacası.Bu bölüm hakkında bilgisi olanlar.Kardeşi, bacısı, arkadaşı bu bölümde okuyanlar lütfen bana bişiyler söylesin. :cry:
Şimdiden saolun,varolun... :wink:

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Odtü Molekuler Biyoloji ve Genetik
MesajGönderilme zamanı: 05 Haz 2008 

hunkizi yazdı:
Arkadaşlar ben pek de istemeyerek bu bölüme başvurmayı düşünüyorum.Yani okuduğum bilgiler pek iç açıcı değil.Bu bölüme gidenler hep inek tipler olurmuş, sosyal hayat falan kalmazmış, herşey çok zormuş, kötüymüş, manyakmış :shock: ....
Neyse içim çok pis karardı kısacası.Bu bölüm hakkında bilgisi olanlar.Kardeşi, bacısı, arkadaşı bu bölümde okuyanlar lütfen bana bişiyler söylesin. :cry:

ozelde pek inek yok ama inekleşmek zorunda kalıyorlar:) bole fizik matematik dersleri var ve organik kimya....bunlar zor genelde ama diger dersler biokimya molecular bio biology falan ama biraz zor tabi

Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large
Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç
Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 06 Haz 2008 

else yazdı:
hunkizi yazdı:

ozelde pek inek yok ama inekleşmek zorunda kalıyorlar:) bole fizik matematik dersleri var ve organik kimya....bunlar zor genelde ama diger dersler biokimya molecular bio biology falan ama biraz zor tabi

Organik kimya mı??? :cry: :cry: :cry:

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 06 Haz 2008 

Organik kimya mı??? :cry: :cry: :cry:[/quote]
ya nette olmasi laizm ders programi bi baksana.normalde 2 donem goruyorlar bide labavatuarlar var coooookk...deney kariştir patlat kes:)

Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large
Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç
Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2008 

else yazdı:
Organik kimya mı??? :cry: :cry: :cry:

ya nette olmasi laizm ders programi bi baksana.normalde 2 donem goruyorlar bide labavatuarlar var coooookk...deney kariştir patlat kes:)[/quote]

Saol ya:))))

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: genetik ve biyomuhendilsik nasil bolum arkadaslar
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2008 

MRB ARKADASLAR NASILSINIZ?ARKADSLAR BEN GENETIK VE BIYOMUHENDISLIYI KAZANDIM.NASIL BOLUM KAZANMISIM BOLUMUM IYIMI SIZCE BILEN VARSA YAZSIN.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: genetik ve biyomuhendilsik nasil bolum arkadaslar

nurlan16 yazdı:
MRB ARKADASLAR NASILSINIZ?ARKADSLAR BEN GENETIK VE BIYOMUHENDISLIYI KAZANDIM.NASIL BOLUM KAZANMISIM BOLUMUM IYIMI SIZCE BILEN VARSA YAZSIN.

bölümün cok cok iyi=)
benim burda okudugum lise biyoteknoloji üzerineydi ve 3 yil icinde cok zevk aldim..
eger arastirma yapmayi labaratuvarda calismayi seviyorsan sen de mutlu olursun bu bölümle..
ayrica cok gelecegi olan bir bölüm cünki arastirilacak cok sey var daha.. ama ne yazikki türkiye'de cok fazla is alani yok diye biliyorum. ama basarili olursan yurt disina gidip kendine cok iyi bi gelecek hazirlayabilirsin..

basarilar..

TESEKKURLER ARKADASIM YARDIMCI OLDUGUN ICIN.DEMEK SENDE OKUDUN AYNI MESLEKDEN SAYILIRIZ ARTIK.BANADA DIYORLAR COK IYI BI BOLUM VE GELECEYI OLAN BOLUM.BENDE DEDIM BI BURDA BI ARKADASLARA SORAYIM.EVET LABOTRYADA OYLE ARASTIRMA SEYLERI SEVRIM OYUZDEN YAZDIM BU BOLMU.BENDE ISTIYORUM BITIRDIKDEN SONRA YURDDISINDA CALISMAK ISTERIM.AKLIMDA VAR BAKALIM HAYIRLISI.SANADA BASARILAR CANIM ARKADASIM YINEDE TESEKKURLER.

Profil E-posta  

nurlan16 yazdı:
TESEKKURLER ARKADASIM YARDIMCI OLDUGUN ICIN.DEMEK SENDE OKUDUN AYNI MESLEKDEN SAYILIRIZ ARTIK.BANADA DIYORLAR COK IYI BI BOLUM VE GELECEYI OLAN BOLUM.BENDE DEDIM BI BURDA BI ARKADASLARA SORAYIM.EVET LABOTRYADA OYLE ARASTIRMA SEYLERI SEVRIM OYUZDEN YAZDIM BU BOLMU.BENDE ISTIYORUM BITIRDIKDEN SONRA YURDDISINDA CALISMAK ISTERIM.AKLIMDA VAR BAKALIM HAYIRLISI.SANADA BASARILAR CANIM ARKADASIM YINEDE TESEKKURLER.

hangi üniversite'ye gidiyorsun??

BEN FATIHE.YA SEN?

Profil E-posta  

simdilik akdeniz üniversitesi gibi görünüyor ama aslinda gazi üniversitesi istiyorum=)
bakalim hayirlisi...
cok heycanliyim! aciklasin artik gaziii!!!

AKDENIZDE HANGI BOLUMU KAZANDIN ARKADASIM.HER IKISDE IYI BI UNVERSITE INSALLAH KAZANIRSIN GAZIYIDE.SENIN ICIN HANGISI HAYIRLISA O OLSUN.EYER BI SEYI COK ISTIYOSAN OLUYO.CUNKI KENDIMDEN BILIYORUM.ALLAH GONLUNE GORE VERSIN KARDESIM.

Profil E-posta  

nurlan16 yazdı:
AKDENIZDE HANGI BOLUMU KAZANDIN ARKADASIM.HER IKISDE IYI BI UNVERSITE INSALLAH KAZANIRSIN GAZIYIDE.SENIN ICIN HANGISI HAYIRLISA O OLSUN.EYER BI SEYI COK ISTIYOSAN OLUYO.CUNKI KENDIMDEN BILIYORUM.ALLAH GONLUNE GORE VERSIN KARDESIM.

amin ! cok saol.. senin de gönlüne göre versin..=)
evet bisiyi cok istedin ve onun icin calistigin zaman oluyor mutlaka.. Allah herkese nasip etsin(;
ben tip kazandim ama iste gazi'yi bekliyorum dedigim gibi...

AMIN.CUMLEMIZIN ARKADASIM.KARDESIM TIP KAZANMSISIN KUTLARIM YUREKDEN NE GUZEL ISTE.OKUSANA ANTALYADA HERKES SENIN YERINDE OLMAK ISTER KARDESIM.GAZIDE HANGI BOLMU YAZDIN.INSALLAH SEN NE ISTERSEN O OLSUN INSALLAH AMIN.AMA BENCE AKDENIZDE GOZDEN GECIR BENCE DERIM.

Profil E-posta  

nurlan16 yazdı:
AMIN.CUMLEMIZIN ARKADASIM.KARDESIM TIP KAZANMSISIN KUTLARIM YUREKDEN NE GUZEL ISTE.OKUSANA ANTALYADA HERKES SENIN YERINDE OLMAK ISTER KARDESIM.GAZIDE HANGI BOLMU YAZDIN.INSALLAH SEN NE ISTERSEN O OLSUN INSALLAH AMIN.AMA BENCE AKDENIZDE GOZDEN GECIR BENCE DERIM.

hmm saol..
sence neden akdeniz olsun? yani gazi iyi degil mi?
fikrini merak ettim yazarsan sevinirim=)

fikrim dersen.akdenizde tip kazanmsin.tip icin evet gazi guzel akdenizden ama ne bileyim.gazide bilmiyorum hangi bolmu yazdin.eyer tipi gazide kazansin hay-hay gozum kapali derdimki git gaziye.ama akdenizde guzel bence.kardesim senin yureyin nereyi istiyosa oraya git.nede olsa kendi geleceyin.gazi diyosan git gaziye.akdeniz diyosanda git akdenize.ama ilk once hangisi olursa olsun Allah hayirli etsin amin.

Profil E-posta  

nurlan16 yazdı:
fikrim dersen.akdenizde tip kazanmsin.tip icin evet gazi guzel akdenizden ama ne bileyim.gazide bilmiyorum hangi bolmu yazdin.eyer tipi gazide kazansin hay-hay gozum kapali derdimki git gaziye.ama akdenizde guzel bence.kardesim senin yureyin nereyi istiyosa oraya git.nede olsa kendi geleceyin.gazi diyosan git gaziye.akdeniz diyosanda git akdenize.ama ilk once hangisi olursa olsun Allah hayirli etsin amin.

haklisin saol canim..
sordum cünki ailem de gazi'de tip bile olsa akdeniz'e gitmemi istiyor benden..
evet antalya cok güzel bi yer..rüya gibi ama bilmiyorum kafam cok karisik..
umarim en iyi karari veririm :S hayirli olan olsun diyelim o zaman=)

saol yardimin icin..

Kullanıcı avatarı

AMİNNNNNN

Profil E-posta  

onemli deyil canim.yardimim ufak olsada yardim ede bildimse ne mutlu bana.herzaman sora bilirsin.aylende istiyosa ne guzel.bence ayleninde fikirlerine onem ver derim.nede olsa onlarin dunya gorusleri bizden cok.kafani sakin karistirma.hangisi iyse ona git.sevinki neguzel tipi kazanmsiin senin yerinde binlerce insan olmak ister.sen bi kazanamayanlari dusun onlar napsinlar.onucun kadrini bil ve git derim akdenize canim.insallah cok basarili olursun.ismim daima yuksekliden gelir insallah.guzel Allahim yar be yardimcin olsun.daima sen ve aylenle olsun amin.

Profil E-posta  

masallah son cümlen cuma namazlarinda imamlar vaaz verir ya onlar gibi konustun :D :D..ALLAH (c.c) herkezin gönlüne göre versin arkadaslar yeterki ona siginalim..onun yolundan sapmayalim..

Profil E-posta  

nasil hosuna gitmedimi konusmam?dogru diyosun rabbim daima bizlerle olsun.bizi korusun.bizler ne kadar elimizi acib Allaha dua edersek bi okadarda arzularimiza ulusrirz.rabbim ne diyo kapim butun kullarima acik.siz bana elinizi acib dua edin.Allah hepimizi korsusun yar ve yardimcimiz olsun amin.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

ne güzel konuşuyorsunuz arkadaşlar hepinize yüce mevlam gönlünüze göre versın hayrlısı neyse o olsun hepimizin hakkında..herkese kucak dolusu sevgiler

Profil E-posta  

yok begendigim icin öyle dedim zaten kardes..yanlis anlasilma olmasin
bende katü de kimya kazandim bakalim tercih edecemmi etmiyecemmi belli degil,daha mersin cukurova hacettepe gazi bide anadolu uniyi bekliyorum ona göre sekillendirecem artik..

Profil E-posta  

insallah kazanirsin kardes.Allahim sana yardimci olsun.insallah kazanirsin bizleride aylenide cok sevindirirsin.bence kazanicaksin eminim insallah amin.bizede neduser arkadisimi yurekden kutlamk duser.rabbim hepimizin golnune gore versin.cunki hepimiz hak ediyorsuz.arkadaslarim ne olursa olsun sakin Allahdan umudunzu kesmeyin.siz yeterki dua ediniz.ve hep umut edin hayat doner size.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

nurlan16 yazdı:
insallah kazanirsin kardes.Allahim sana yardimci olsun.insallah kazanirsin bizleride aylenide cok sevindirirsin.bence kazanicaksin eminim insallah amin.bizede neduser arkadisimi yurekden kutlamk duser.rabbim hepimizin golnune gore versin.cunki hepimiz hak ediyorsuz.arkadaslarim ne olursa olsun sakin Allahdan umudunzu kesmeyin.siz yeterki dua ediniz.ve hep umut edin hayat doner size.

çok doğru söylüyorsun arkadaşım Allah herkezin kalbine göre veriyor...

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 36 mesaj ]  Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: