Zaman: 19 May 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: genetik ve biyomuhendilsik nasil bolum arkadaslar
MesajGönderilme zamanı: 14 Ağu 2008 

nurlan16 yazdı:
MRB ARKADASLAR NASILSINIZ?ARKADSLAR BEN GENETIK VE BIYOMUHENDISLIYI KAZANDIM.NASIL BOLUM KAZANMISIM BOLUMUM IYIMI SIZCE BILEN VARSA YAZSIN.

KARDESIM BU BOLUM OKUYACAKSAN...SANA TAVSIYEM HOCALARDAN HIC AYRILMA SUREKLI DENEYLER YAP YENI PROJELER ISTE HOCALARDAN (AMA HERSEY 2NCI YIL)..KONGRELERE GIT SERTIFIKA TOPLA BIOKLUPLERE KATIL...CVini DOLDUR DA DOLDUR CUNKU IS ICIN NOTUN COK TA COK ONEMLI DEIL...ZATEN 2YIL KENDIN HERSEY ANLARSIN ILK SENE FIZIK MATEMATIK GIBI DERLSER YORUCAK SENI...UNIVERSITE GUZEK IMKANI COK COK GUZEL LABLARI VAR

Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large
Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç
Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

else yazdı:
nurlan16 yazdı:
MRB ARKADASLAR NASILSINIZ?ARKADSLAR BEN GENETIK VE BIYOMUHENDISLIYI KAZANDIM.NASIL BOLUM KAZANMISIM BOLUMUM IYIMI SIZCE BILEN VARSA YAZSIN.

KARDESIM BU BOLUM OKUYACAKSAN...SANA TAVSIYEM HOCALARDAN HIC AYRILMA SUREKLI DENEYLER YAP YENI PROJELER ISTE HOCALARDAN (AMA HERSEY 2NCI YIL)..KONGRELERE GIT SERTIFIKA TOPLA BIOKLUPLERE KATIL...CVini DOLDUR DA DOLDUR CUNKU IS ICIN NOTUN COK TA COK ONEMLI DEIL...ZATEN 2YIL KENDIN HERSEY ANLARSIN ILK SENE FIZIK MATEMATIK GIBI DERLSER YORUCAK SENI...UNIVERSITE GUZEK IMKANI COK COK GUZEL LABLARI VAR

genetikde okuyan bi arakadasim var (odtü) ve o hic öyle demiyor.. not cok önemliymis.. özellikle bu bölümden sonra akademik kariyer yapma sansin oldugu icin(;

ballerina yazdı:
else yazdı:
nurlan16 yazdı:

genetikde okuyan bi arakadasim var (odtü) ve o hic öyle demiyor.. not cok önemliymis.. özellikle bu bölümden sonra akademik kariyer yapma sansin oldugu icin(;

simdi sizin kafanizi karistirmayim da...not onemli ama bazi yerlerde baryer de olmuyor demek istedim...4 uzerinden en azindan 2.5 ten asagi dusmesin de...
olabilir tabi notun iyi olmasi avantajin var...zaten arkadasin ODTU mezunu universitenin prstiji var...gercekten notu iyi olup hic tecrubesi olmayan ogrenci var( bunu bisuru sebebi var) ama tecrube cok onemli...sen bu projelere denemelere katililark yazin stajlrda gecirerek baya tecrube kazaniyorsun...isini ogreniyorsun..

Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large
Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç
Daha benim yaşım kaç

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2008 

tesekkurler arkadaslarim yardimci oldugunuz icin.evet hocalarla daima iliskide olucam.ben simdi bitirdikden sonra nasil is bulma imkanim varmi.nasil bolmum zormu.

Profil E-posta  

vallaha türkiyede bilemicemde ben yurtdisina almanyaya gitmeyi düsüniyorum kimya yi bitirdikden sonra,almanyada BAYER var bu aspirini falan üreten sirket,sonra BASF var gene dünyaca ünlü sirketler bunlar oralara basvurmayi pilanliyorum..bir sene burda okuyup,almanyaya yatay gecis yapacam buyuk ihtimall

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

dikmenlee yazdı:
vallaha türkiyede bilemicemde ben yurtdisina almanyaya gitmeyi düsüniyorum kimya yi bitirdikden sonra,almanyada BAYER var bu aspirini falan üreten sirket,sonra BASF var gene dünyaca ünlü sirketler bunlar oralara basvurmayi pilanliyorum..bir sene burda okuyup,almanyaya yatay gecis yapacam buyuk ihtimall

trabzona karar verdinmi arkadaşım ??

Profil E-posta  

arkadasim bende dusunuyorum bitirdikden sonra yurtdisina gitmek.bende biliyorumki bitirdikden sonra ne azerbaycanda nede turkiyede is bula bilirm.ama diyolarki azerbaycanda 5ilemi 10 ilemi burda inkisaf eder.onun icin bende yurtdisina gtcem.biliyorumki benim bolme orda is bulma imkanim ola bilir.kardesim sendede iyi bi fikir Allah yardimcin olsun.insallah yureyince olur hersey.bende git derim yurtdisina guzel bence.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Moleküler Biyoloji ve Genetik
MesajGönderilme zamanı: 07 May 2009 

68,3 ile molekulyar bioloji ve genetiki kazanirmiyim?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2010 
Kullanıcı avatarı

ben şuan için denemelerde 55-60 aras puan yapıorum acaba bu puanlarla genetik ve moleküler biyolojiye yerleşmem mümkün mü?bulgaristan vatandaşıyım.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Nis 2010 
Moderators
Kullanıcı avatarı

martin_4 yazdı:
ben şuan için denemelerde 55-60 aras puan yapıorum acaba bu puanlarla genetik ve moleküler biyolojiye yerleşmem mümkün mü?bulgaristan vatandaşıyım.

Hangi fakulte ???

ama ortalama o bolum 62-65 puan ister :)

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: