Zaman: 05 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: afganistandan türkiyeye üniversite icin basvuru
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2010 

merhaba, takip edebildigim kadariyla yös sinavinin kaldirilacagini duydum. ben afganistanda okuyan bir ögrencinin türkiyede bir üniversiteye nasil gecis yapacagini sormak istiyorum. günlerdir universitelerin sayfalarini ve yökün sayfasini takip ediyorum. malesef yös sinavini kacirmisim:( eger yös kalkacaksa baska bir sinav mi yapmak gerekiyor. universiteleri de (bazilarini) aradim ama net bir cevap malesef alamiyorum. bana bu konuda bilgi verirseniz cok minnettar kalirim. simdiden tesekkürler:)

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: afganistandan türkiyeye üniversite icin basvuru
MesajGönderilme zamanı: 22 Haz 2010 

türkiye sınav danışma forumuna döndü burası. sanki üyeler her soruya cevap vermek zorundaymış gibi ve her cevap dogruymuş gibi bi hava yaratılıyor...(:

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: afganistandan türkiyeye üniversite icin basvuru
MesajGönderilme zamanı: 23 Haz 2010 

minnie yazdı:
merhaba, takip edebildigim kadariyla yös sinavinin kaldirilacagini duydum. ben afganistanda okuyan bir ögrencinin türkiyede bir üniversiteye nasil gecis yapacagini sormak istiyorum. günlerdir universitelerin sayfalarini ve yökün sayfasini takip ediyorum. malesef yös sinavini kacirmisim:( eger yös kalkacaksa baska bir sinav mi yapmak gerekiyor. universiteleri de (bazilarini) aradim ama net bir cevap malesef alamiyorum. bana bu konuda bilgi verirseniz cok minnettar kalirim. simdiden tesekkürler:)

Selam. Özyeğin Üniversitesine Afganistan Baccaluria bazında başvuru yapabilir. Detaylı bilgi için international.office@ozyegin.edu.tr ye yazabilirsınız

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 3 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: