Zaman: 05 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: AVUSTURYA VATANDASLARI
MesajGönderilme zamanı: 01 Eyl 2009 

arkadaslar!

artik hicbir seye anlam veremiyorum. avusturya'da handelsschuleyi bitirenler girebiliyor mu yoksa giremiyor mu? handelsakademie'ye gitmis olsaydik zaten maturayla üniversiteye girerdik. biri lütfen aciklasin, nereye neyi soracagimi sasirdim yaa!!!!!!

Profil E-posta  

Moderators

senin sorunun ne tam olarak? denklik belgesi almak mı? :arrow:
tugba38 yazdı:
arkadaslar!

artik hicbir seye anlam veremiyorum. avusturya'da handelsschuleyi bitirenler girebiliyor mu yoksa giremiyor mu? handelsakademie'ye gitmis olsaydik zaten maturayla üniversiteye girerdik. biri lütfen aciklasin, nereye neyi soracagimi sasirdim yaa!!!!!!

Kullanıcı avatarı

tugba38 yazdı:
arkadaslar!

Tugba, sana en iyi bilgiyi konsolosluklarin egitim ateselikleri verir:

Bunlar numaralari:

Berlin = 030/229 18 61
Düsseldorf = 0211/ 454 78 42
Frankfurt = 069/ 707 23 07
Köln = 02233/ 974 18 32

Ama senin yerinde olsam Avusturya vatandasiysa, Avusturyadaki konsolosluklari arardim. Egitim ateseligine baglanmak istiyorum de. Ve ordaki görevliye durumunu anlat. Gerekirse gidip simdiden denkligine yaptir bakalim, yös icin yeterli mi diploman.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Türkiyede bir üniversiteye kayit yaptirdiktan sonra hic okumadn direk almanyaya aldirabiliyormuyum? Günlerdir arastirmaya calisiyorum her kafadan ayri ses cikiyo.. delircem..

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Eyl 2009 

evet turkıyede kazandıgın uni ye kayıt yaptırdıktan sonra hic okumadan orda okumak istedigin uni ye kayıdını aldıra bilirsin.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2009 

Arkadaşlar mrb yeni üye oldum buraya,bende Avusturya vatandaşıyım Viyanadan Yaren ben.size sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim ben Türkiye'de açık lise okuyorum bu sene son,bölümüm yabancı dil(almanca) ben yös sınavına girersem matematik hiç yapamam bölümümde olmadığı için hiç bilmiyorum diyebilirim, öncekileride unuttum zaten Avusturyadaki mat.Türkiyedekinden farklı bunun için öss girmeyi düşündüm ama öss yabancı uyruklu vatandaşlar girebiliyor ama üni.yerleşemiyorlarmış :roll: ben şimdi ne yapıyım sizce yöse girsem mat yapamam öss girsem kazansamda yerleşemem tek çare tc vatandaşlığına geçmek ama buseferde istediğim zaman Avusturyaya gelip gidemiyeceğim vize sorunu olacak ailem burda olduğu için gidip gelmem gerekiyo sık sık :( .yös mat sorularına baktım bana çok zor geldi hep mat2 soruları matematiğe en baştan başlayıp çalışsam yapabilirmiyim sizce yoksa boşa zaman harcamadan öss yemi veriyim kendimi??

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 05 Eki 2009 
Moderators

YÖS bildigim kadarıyla ÖSS`den kolay.Ama senin mat`ın zayıfmış ve bu da senin işini baya zorlaşdıracak.Mat için çok çalışman lazım.Eğer çalışıp mat`ımı düzelticem diyorsan YÖS`e gir derim.
YaReN yazdı:
Arkadaşlar mrb yeni üye oldum buraya,bende Avusturya vatandaşıyım Viyanadan Yaren ben.size sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim ben Türkiye'de açık lise okuyorum bu sene son,bölümüm yabancı dil(almanca) ben yös sınavına girersem matematik hiç yapamam bölümümde olmadığı için hiç bilmiyorum diyebilirim, öncekileride unuttum zaten Avusturyadaki mat.Türkiyedekinden farklı bunun için öss girmeyi düşündüm ama öss yabancı uyruklu vatandaşlar girebiliyor ama üni.yerleşemiyorlarmış :roll: ben şimdi ne yapıyım sizce yöse girsem mat yapamam öss girsem kazansamda yerleşemem tek çare tc vatandaşlığına geçmek ama buseferde istediğim zaman Avusturyaya gelip gidemiyeceğim vize sorunu olacak ailem burda olduğu için gidip gelmem gerekiyo sık sık :( .yös mat sorularına baktım bana çok zor geldi hep mat2 soruları matematiğe en baştan başlayıp çalışsam yapabilirmiyim sizce yoksa boşa zaman harcamadan öss yemi veriyim kendimi??

MesajGönderilme zamanı: 06 Eki 2009 

mat.çalışsamda yapabileceğimi sanmıyorum aslında kısa zamanda neyse tşk ederim cevap ve tavsiyen için.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Ara 2009 
Kullanıcı avatarı

Kurt16 yazdı:
merhaba arkadaslar,bende YÖS 2010 sinavi icin hazirlaniyorum.Hukuk fak. icin en düsük puan kac olur sizce Türkiye genelinde?

en düsük 55-56 ile girersin, bu sene 56 ile selcuga giren arkadasim var.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 09 May 2010 

Avusturya vatandaşı olan arkadaşlar puanlarınızı,düşündüğünüz bölümleri ve ünileri yazarsanız buraya ii olur hepimiz için.

Profil E-posta  

YaReN yazdı:
Avusturya vatandaşı olan arkadaşlar puanlarınızı,düşündüğünüz bölümleri ve ünileri yazarsanız buraya ii olur hepimiz için.

hicte iyi olmaz tatlm.herkesi kendin gibi iyi niyetli zannetme.arkadas ve abla tavsiyesi!!!

Profil E-posta  

haklısın belkide ama niye ii olmadığını anlamadım :?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2010 

Merhaba
2010 itibaren Özyeğin Üniversitesi avusturya yuruklu öğrencilerin Matura Reifeprüfung bazında kabul ediyor. Detaylı bilgi için international.office@ozyegin.edu.tr

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 19 Ağu 2010 

merhaba arkadaslar,

size bir sorum olacakti avusturyada handelsschuleyi bitirmis olan kisilere nasil bir denklik veriliyor, trde kac dönem okumus olarak gözüküyorsun ve kac kredi veriyorlar bir haberi olan varmi??? acil bilgi edinmem gerekiyor cvplarsaniz cok sevinirim

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 39 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: