Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 120 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Psikoloji
MesajGönderilme zamanı: 10 May 2009 

gulbahar yazdı:
Haciyeva yazdı:
CutieCyniC yazdı:
sherryy hukuk yazmıcam.. zehranin bolumunden yazacam. vallah men en muutlu orda olacaamm deyesen.. hele adını deme.. sonra açıklarız bölümü:)

hem de yanina geliyorum bu sefer zehranin bölümü olursa kesin :)

ben de ayşe'nin bölümünden yazıcağm yok yok fatma'nın :mrgreen: çok komiksin sen yaa.Bİr başlıkta yazıcam diğer başlıkta yazmıcam diyorsun.Niye bu sinsilikk? :roll:

herkes diledigini der, bundan sana ne?? ne bu siddet bu celal ?? istedigin bölümü yaz ve kimsenin girmek istedigi yerede karisma oke???!!!

hayret bisey ya..

Pekii bundan sanane? Hadi canım sen kendi işinle meşkul ol!

Kullanıcı avatarı

arkadashlar,ben Ege universitesinde psikoloji okuyorum.gechen sene 62.48 puanla kazandim.3cu tercihimdi.2 kishi aliyordu,diger arkadashim ise 63 le kazandi..aranizda Egede okumak istiyen varmİ? :wink:

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

tezcan yazdı:
sherry evt sen kac puanla gırdn psikolojiye ve hangı unıv lutfen cvppp? benımm nezmandan beri hedefim psikoloji ufff kesın psikoloji istıyormmm ınşşş olurrr ankara ıstıyormm 66.951 yaptımmm

evet canim,Phokaia hakli,kazanirsin sen psikolojiyi rahat ol:) hangi universiteyi istiyorsun?

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

kalbime yazdı:
evet psikolojinin puani nasil ? hukukdan düsükmü :D:D:D:D

dushuk bence ama degishiyor..mesela bir arkadash 57 puanla 9 eylul hukuk bolumunu kazandi, psikolojide ise yedekte kaldi..

Profil E-posta  

Sherry yazdı:
tezcan yazdı:
sherry evt sen kac puanla gırdn psikolojiye ve hangı unıv lutfen cvppp? benımm nezmandan beri hedefim psikoloji ufff kesın psikoloji istıyormmm ınşşş olurrr ankara ıstıyormm 66.951 yaptımmm

evet canim,Phokaia hakli,kazanirsin sen psikolojiyi rahat ol:) hangi universiteyi istiyorsun?

ben ankara unıversitesi yada hacettepe unıversitesini istıyorum ya ismimde tezcan kendımde tezcanlıyım:) bu ilk gırısım ne bılım ya heyecanlanıyorumm ınşş olurr

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 May 2009 
Kullanıcı avatarı

ilk girishinse tamam) bende gechen sene oyleydim,o kadar dushunuyordumki,artik hich bir yeri kazanamayacagima inandirmishtim kendimi :( senin puanin daha yuksek, sechtigin bolumde super :wink: yani heyecan yapmana hich gerek yok))

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 21 May 2009 

saolun destek ıcın ınş hepimiz ıstedıgım yeri kazanırız gecen sene 75.6 ımıs en yuksek puan bu sene 75.3 yanı pek bı degısımde olmaz gecen sene nasılsa puanlar busenede öle olur ..

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

gulbahar yazdı:
Haciyeva yazdı:
CutieCyniC yazdı:
sherryy hukuk yazmıcam.. zehranin bolumunden yazacam. vallah men en muutlu orda olacaamm deyesen.. hele adını deme.. sonra açıklarız bölümü:)

ben de ayşe'nin bölümünden yazıcağm yok yok fatma'nın :mrgreen: çok komiksin sen yaa.Bİr başlıkta yazıcam diğer başlıkta yazmıcam diyorsun.Niye bu sinsilikk? :roll:

herkes diledigini der, bundan sana ne?? ne bu siddet bu celal ?? istedigin bölümü yaz ve kimsenin girmek istedigi yerede karisma oke???!!!

hayret bisey ya..

gülbaharcım hacıyeva daha değişik baktığı için olaylar hani bunu kendi kıt bakış açısına göre yorumlamayı becerebildi yine her zamanki gibi.. :D

onu ben sana değil sherry ye yazdım bu bir hacıyeva..

hukuk istemiyorum gulbahar zehra ve sherry ne istediğimi biliyor sen bilmesen de olur ;)

bi de çok takıntılısın ya:D kaç başlık sonra bunu eşeleyip alıntılıyor musun .. :) bence git biraz kural falan ezberle de mesleğine katkıda bulun yoksa sağa sola çatıyorsun yapcak bişey yok herhalde :)) ben bulunmaya başladım mesela öncelikle hazırlığı atlamk için elimden geleni yapacağım inşallah hele bir yerleşeyim de.. Ha bi de hukuk eğitiminin ank unide 9eylüldde hazrlık yok önceden söliim de hacıyeva güzel kafanı yorma :lol:

Profil E-posta  

11 gün geçmiş jeton yeni düştü galibaa sen çalış canım yaparsın sen hahahahahahah :lol:

Kullanıcı avatarı

Alıntı:
Pekii bundan sanane? Hadi canım sen kendi işinle meşkul ol!

Benim isim bu cici :wink: Nerde tartisma varsa burnumu sokmak..

Kim hakliysa(kimi hakli buluyorsam) onu müdafaa ederim..

Cutie degil ama ben Hukuk istiyorum! Simdiden prova yapiyorum böyle "kücücük" davalarla :wink:

Not: Ister 11 gün gecsin ister 101, herkes diledigi bölümü secmekte özgür oldugu gibi diledigi zamanda cevap vermektede özgürdür!!

Profil E-posta  

Geleceğin parlak :mrgreen:

MesajGönderilme zamanı: 22 May 2009 
Kullanıcı avatarı

bu nee yaa okuduklarım herhalde Psikolojikle bi alakası yok dimi ...
neden durup duruken insanlar sorun yaratıo güzel güzel konuşuyoruz brda ... kimin naptığı hangi bölümü seçti veya seçmedği ne ilgilendrir bizi ..
haciyeva söledklerim özellikle senin için geçerli ... hem fikir deiştirmez mi alla alla yaa sinirleniormm böle şeylere....

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

bu arada banada şmdi neden karışıosn gibi mesajlar gelck belkii ama tutamadmm kendimi yaa :wink:

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

arya naz yazdı:
bu nee yaa okuduklarım herhalde Psikolojikle bi alakası yok dimi ...
neden durup duruken insanlar sorun yaratıo güzel güzel konuşuyoruz brda ... kimin naptığı hangi bölümü seçti veya seçmedği ne ilgilendrir bizi ..
haciyeva söledklerim özellikle senin için geçerli ... hem fikir deiştirmez mi alla alla yaa sinirleniormm böle şeylere....

Katiliyorum sana.bozmayin muhabbetimizi sachma sapan sheylerle lutfen...

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

CutieCyniC yazdı:

gel canim hayirli olsun sechimin:)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 24 May 2009 

piskoloji hakkında yazılar yazılsınkı bılınçlenelım arkadaslar lutfennnn....

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 27 May 2009 
Kullanıcı avatarı

evet yeter artik psikolojiden bashga hershey hakkinda konushtunuz.. :?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 28 May 2009 
Kullanıcı avatarı

bende istiyorum psikoloji okumak psikoloji ve tercumanlık arasında kaldın kısmek hangisini kazanırsam :D

Profil E-posta  

bende istiyorum psikoloji okumak psikoloji ve tercumanlık arasında kaldın kısmek hangisini kazanırsam

puanın kac ve hangı unıversiteyi ıstıyorsun??

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

azada yazdı:
bende istiyorum psikoloji okumak psikoloji ve tercumanlık arasında kaldın kısmek hangisini kazanırsam :D

insanlarla iletişimin nasıl? ve psikoloji zor bir meslek sorunları kaldırabilecek kadar dayanıklı mısın? psikolojiyle ilgili bildiklerim bu kadar uzmanlarına sor :mrgreen:

tercümanlığa gelince mütercim(yazılıl belgeleri çeviren) kolay bir iş ama bir süre sonra sıkılabilirsin ve ilk etapta mutlaka bir iki şirkette sömürülürsün tecrüba kazanana kadar gerçi dilleri seviyorsan sıkılmazsın(bn sıklmam mesela ama annem de yabancı dil sevmesine rağmen sözlü tercümanlığı seviyor) tercüman ise sözlü tercümanlıktır türkiyede konferans tercümanları iyi işler yapabiliyormuş ve genelde ünideki prof.lar bile konferans tercümanlığı konusunda yetersizdirler.türkiyede bir tek (en son okduğum kadarıyla) boğaziçinde konferans tercümanlığıyla ilgili master açılıyormuş...

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 29 May 2009 

Ankara Üniversitesinde online forum için kodumu yazdığım zaman hatalı diyor anlamadım men niye hele eleyir?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 30 May 2009 

banada öyle dedi bır arkadasım gırdı onada aynı seyı dedi.. sanırım başvuru tarıhı gelince girilmeye başlanıcak...yanı 22 hazırana kadar beklemek lazım.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Piskoloji icin kac puan grekli?
MesajGönderilme zamanı: 31 May 2009 

Slm arkadaslar bende insallah piskoloji okumak istiyorum. 2010 da giricem sinava insallah iyi bir ünüversite piskoloji okumak icin kac puanim olmasi lazim? simdiden baslicam calismaya zaman yeter isallah. Arkadaslar cevaplainizi bekliyorum .... basrilar hepimizeee

En son Nuriye A. tarafından 01 Haz 2009 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Piskoloji
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2009 

istediğin ünv.de göre değişir ..ii bişey düşünüyosan istanbul ankarada filan 60 puanı bi garantile derim :wink: buarada bu başlık vardı yaa :wink:

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: Piskoloji icin kac puan grekli?
MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2009 

piskoloji mi okuyosun esma? nerde yasiyosun?

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 120 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: