Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 149 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: Cerrahpaşa Tıp
MesajGönderilme zamanı: 09 May 2009 
Kullanıcı avatarı

Bende 71.7 (azerbaycan) benim şansım var mı cerrahpaşa ing-ceye ???

Profil E-posta  

Mesaj Başlığı: Re: TIP FAKÜLTESİ
MesajGönderilme zamanı: 21 May 2009 

SLM ARKADASLAR BEN 57KÜSÜR PUAN ALDIM TIP OKUMAYI COK ISTIYORUM HANGI FAKÜLTELERI TERCIH ETMEMI TAVSIYE EDERSINIZ BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM :)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 22 May 2009 

nuri yazdı:
SLM ARKADASLAR BEN 57KÜSÜR PUAN ALDIM TIP OKUMAYI COK ISTIYORUM HANGI FAKÜLTELERI TERCIH ETMEMI TAVSIYE EDERSINIZ BANA BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM :)

Bildiğim kadarıyla tıp olmaz nuri aldıgın puanla.. Uyrugun müthiş avantajlıysa şansını dene diyeceğim ama.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 23 May 2009 

Arkadaşlar bir sorum var,bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Psikiyatrist olmak için tıp okumak gerek (bu doğru bilgi değil mi? ) , kaç yıl tıp okumak gerekiyor yani ne zaman psikiyatrist dalı için ayrılıyorum diğerlerinden?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 24 May 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

6yil garanti bitirmen lazim tipi.ondan sonra uzmanlik alani olarak sece bilirsin..onun da suresini tam olarak bilmiyorum

Profil E-posta  

Moderators
Kullanıcı avatarı

nuri yazdı:

nuri kardesim sadece ozel universiteye gide bilirsin..ama tip okumayi tavsiye etmiorum eger cok cok istemiosan :D

Profil E-posta  

G-peyki yazdı:
nuri yazdı:

nuri kardesim sadece ozel universiteye gide bilirsin..ama tip okumayi tavsiye etmiorum eger cok cok istemiosan :D

G-peyki sen tıp okumuştun 4 yıl sonra mühendislik için yöse tekrar girmiştin değil mi? Yanılıyorsam özür dilerim, bir sorum var doğruysa zira.
Tıp okumak nasıl ? Ezber mi var hep? Gece gündüz kitaplara mı gömülüyor oluyorsun öss'ye çalışır gibi mi ortam? Neden tavsiye etmiyorsun?

Profil E-posta  

yani simdi hicbi devlet unversitesi olmazmi diyosunuz ben özelide düsünüyorumda devlet olursa daha iyi olurdu benim icin ben alman uyrugundanim arkadaslar sizce avantajlimiyim bu yil ilk girdim sinava pek bi bilgim yok .

peki özellerden hangilerine basvurabilirim sansim varmi sizce ???

Profil E-posta  

Moderators
Kullanıcı avatarı

nuri yazdı:
yani simdi hicbi devlet unversitesi olmazmi diyosunuz ben özelide düsünüyorumda devlet olursa daha iyi olurdu benim icin ben alman uyrugundanim arkadaslar sizce avantajlimiyim bu yil ilk girdim sinava pek bi bilgim yok .

peki özellerden hangilerine basvurabilirim sansim varmi sizce ???

ben tip okudum ( sonra biraktim )

simdi, 57 puan ile tipa giremezsin, alman'in hic bir avantaji yok bu konuda cunku puan yetersiz. VAN tip falan olabilir, ama orda okumaktan sa en iyisi hic okuma.

ozel universitelerde hangisinde tip var oldugunu bilmiyorum ama orda olabilir, orda sansini dene

Profil E-posta  

ya benim anlamadigim bu uyruk meselesi nasil almanin sansi olmuyo ama azerbeycanlinin oluyo aradaki fark ne sonucta bizde burda cok emek veriyoruz ve bizim ne azerbeycanlinin nede türkiyede liseyi bitirmis ögrenci kadar temelimiz yok ve inanin burdada dershanelerde ter akitiyoruz o sisteme girebilmek icin bizimde hakkimiz degilmi ALMANIZ diye sansimiz olmuyo bu haksizlik degilde ne arkadaslar tamam puan zayif oldu fakat dedigim gibi almanyada matematik cok farkli ögretiliyor test sistemiyle ilk defa yöse hazirlanirken tansitim ben................... :oops:

Profil E-posta  

Moderators
Kullanıcı avatarı

Nuri, dedigin gibi degil !!!

Yani uyrugun o kadar etkisi yoktur, en buyuk etken PUAN dir

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 25 May 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

Yok ben 1ci siniftayim.
Simdi sogle..TIP edvlet icin istanbul ankara izmirdeki uniler..sonra antalyadaki akdeniz tip falan bunlar 67-68+ puan istiyor yani baska sansin yok..bu puanlardan dusuk almiyorlar..ben 62le ozele gittim mesela. uyruk onemi o zaman devreye giriyorki mesela sen sen 69 bir baska snein uyruktan baska arkadas 70 almis bir baska uyruktan birisi 68 almis ve kontenjan 2yer.simdi bu universite senin uyruktan 70alani direk alir uniye ama 2ci bos yer icin seni almaz.diger uyruktan olani alar.cunku senin uyruktan bir kisi almis.anlata bildimmi? :)
TIP sole soliim..gideceksen okuyacaksin yani baska caren yok..her yil git gide artiyor zorluk..ama korkutma kendini yani kendine guveniyorsan git..ilk geldigimde cok zor geldi..simdi o kadar zorlasti sene basindakini dusunuyorum diyorum kekmis o konular :) yani alistik artik..bu gun 8saat biokimya okudum sinav icin soliim.yani TIP gidilesi uzun bir yol..30-35 yasina kadar iyi para kazanamazsin..uzmanligi var seyi var..bir suru zorlugu..bunlar gercekler ama prestijin..her zaman bir isin olacagi kesin..sana saygi duyarlar..o onlugu giymek..ve belirli yastan sonra iyi hayat sunmasi artilari..
bir hocamiz var sogle diyor:
Doctors & Others..anladin umarim ;) iyi calismalar

Profil E-posta  

hangi özel unversitedesin sorabilirmiyim bana hangisini tavsiye edersin arkadasim???

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

G-peyki yazdı:
Yok ben 1ci siniftayim.
Simdi sogle..TIP edvlet icin istanbul ankara izmirdeki uniler..sonra antalyadaki akdeniz tip falan bunlar 67-68+ puan istiyor yani baska sansin yok..bu puanlardan dusuk almiyorlar..ben 62le ozele gittim mesela. uyruk onemi o zaman devreye giriyorki mesela sen sen 69 bir baska snein uyruktan baska arkadas 70 almis bir baska uyruktan birisi 68 almis ve kontenjan 2yer.simdi bu universite senin uyruktan 70alani direk alir uniye ama 2ci bos yer icin seni almaz.diger uyruktan olani alar.cunku senin uyruktan bir kisi almis.anlata bildimmi? :)
TIP sole soliim..gideceksen okuyacaksin yani baska caren yok..her yil git gide artiyor zorluk..ama korkutma kendini yani kendine guveniyorsan git..ilk geldigimde cok zor geldi..simdi o kadar zorlasti sene basindakini dusunuyorum diyorum kekmis o konular :) yani alistik artik..bu gun 8saat biokimya okudum sinav icin soliim.yani TIP gidilesi uzun bir yol..30-35 yasina kadar iyi para kazanamazsin..uzmanligi var seyi var..bir suru zorlugu..bunlar gercekler ama prestijin..her zaman bir isin olacagi kesin..sana saygi duyarlar..o onlugu giymek..ve belirli yastan sonra iyi hayat sunmasi artilari..
bir hocamiz var sogle diyor:
Doctors & Others..anladin umarim ;) iyi calismalar

Hocanın deyimine bayıldım xD angels & demons xDDDD

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 26 May 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

ben yeditepe universitesindeyim. normalde de baya pahali tip ve dis fakulteleri ama gelecek sene baya baya artacak YOS girisliler icin(nedenini bilmiyorum) (eski ogrencileri etkilemiyor) .eger zenginim ve ya burs alirim iyi yerden egitim iyi :) vakif yani ozel universitelerden BILIM, Baskent,Maltepe, Fatih, Ufuk universitesi var...ama nasildir seviyeleri tam bilmiyorum.sabirli biriysen ve daha onunde zamanin var diye dusunuyorsan 1yil daha calisip devlet TIp icin kasa bilirsin ama iste sen bilirsin

bu arada bir ekleme: maltepe yeditepenin resmi olmasa da yeditepenin bir alt birimi gibi( hazirliktan kalanlar ve ya fakulteyi gecemeyenleri falan gonderiyoolarmis isterselerse) ama yine de bir yerde TIP fakultesi varsa kotu diildir..yani ogle kolay degil tip egitimi vermek.bu arada buyuk sehirler disinda da arastira bilirsin.onlarin puanlari dusuk olur..klavuzda liste var.ordan baka bilrisin

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 01 Haz 2009 

merhaba benim bir sorum olacak.tıp fakültesinde okuyan stajerlik boyunca para alabilirmi normal öğrenciler gibi?bir de galiba tıp mezunları (yös için) devlette çalışamıyormuş.Türk vatandaşı olursa eğer yösden giren kişi devlette çalışma imkanı varmı?Bu konuda bilgisi olan buraya, özellikle vericeğim mail adresine atarsa çok sevinirim. yoruk_114@hotmail.com

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 02 Haz 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

maile attim cevabi

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 07 Haz 2009 

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım yösle ilgili bikaç bilgi almak istiourum.umarım bana yardımcı olursunuz.ben bu sene liseden mezun oluourum ve össye hazırlanıourum.puanlarım fena diil ama tek hedefim tıp fakültesi.eğer bu sene össde tutturamazsam seneye şansımı yösde denemek istiourum.bu sene çıkan yös sorularını çözdüm IQ kısmından bi yanlışım çıktı matematiğide zaten öss dolayısıyla yapabiliourum.türkçede öss sorularına oranla beni çok zorlamadı.yani genel olarak yös sorularını yapabiliourum.hedefim hacettepe tıp bunun için kaç puan almam gerekio? kontenjanı üniwerste kendi belirlioumuş die duydum hacettepenin kontenjanı kaç?bide bu sınav kaç saat sürüo?öss gibi bölüm olarak mı yoksa bütün sorularımı çözüousunuz? umarım bana yardımcı olursunuz ,şimdiden teşekkürler...

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 08 Haz 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

osmangazi tip taban kach bilen var mi?

Profil E-posta  

babou yazdı:
merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım yösle ilgili bikaç bilgi almak istiourum.umarım bana yardımcı olursunuz.ben bu sene liseden mezun oluourum ve össye hazırlanıourum.puanlarım fena diil ama tek hedefim tıp fakültesi.eğer bu sene össde tutturamazsam seneye şansımı yösde denemek istiourum.bu sene çıkan yös sorularını çözdüm IQ kısmından bi yanlışım çıktı matematiğide zaten öss dolayısıyla yapabiliourum.türkçede öss sorularına oranla beni çok zorlamadı.yani genel olarak yös sorularını yapabiliourum.hedefim hacettepe tıp bunun için kaç puan almam gerekio? kontenjanı üniwerste kendi belirlioumuş die duydum hacettepenin kontenjanı kaç?bide bu sınav kaç saat sürüo?öss gibi bölüm olarak mı yoksa bütün sorularımı çözüousunuz? umarım bana yardımcı olursunuz ,şimdiden teşekkürler...

merhaba,yös sinavi 90 dakika sürüyor.toplam 80 soru bunun 35 matematik,5 tane geometri ve 45 IQ sorulari.ve cözebildigin kadar cöz sorulari öyle bölüm falan yok.simdiden basarilar ve kolay gelsin

Profil E-posta  

betüşcüm çok saol cewap için bnde biri cvp atsn die bklioudum :) peki türkçe çözmem gerekio mu? bde bu sene össye girecek olmam bi sorun çıkarır mı seneye? son bişi daa hacettepe tıpın puanı kaç? şmdiden saol

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Haz 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

babou yazdı:
betüşcüm çok saol cewap için bnde biri cvp atsn die bklioudum :) peki türkçe çözmem gerekio mu? bde bu sene össye girecek olmam bi sorun çıkarır mı seneye? son bişi daa hacettepe tıpın puanı kaç? şmdiden saol

egitim dili turkce olan bir fakultede okuyacaksan onemi var.yoksa girmeye bilirsin. ki bence gayet kolay.A.B.C diye 3sonuc ala bilirsin.a hic hazirlik okumuyorsun (turkce).
YOSe gire bilmen icin Turkiye vatandasligindan cikman gerek.hacetepe tip bildigim YOSle girile bilen en yuksek puanli TIP.1-2 yalnisla aliyor diye solemislerdi ben YOSe girdigim sene.cok farkli degildir simdi de.69 ve uzeri ola bilir.ama tabi bilemiyorum.belki uyruguna gore 68 de ola bilir.ama yuksek yine de

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 15 Haz 2009 

salam men bu il yosde 64 bal toplamisam. bu balla hansi universitetlerin tibbine duse bilerem? cavabinizi gozleyirem.

forumda yazi dili Turkiye Turkcesidir.Azerbaycan dilinde Azerbaycanlilar basligi altinda yaza bilirsin.lutfen dikkat edelim

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 18 Haz 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

Marmaraya girme ihtimalin belki (belki ama zor) ola bilir.ama iste Azerbaycan uyrukluysan bir az zor ola bilir. ama Istanbul/Ankara/Izmir disindaki tip fakultelerini kazana bilirsin. Mesela Bursa Uludag Universitesi

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 19 Haz 2009 

merhaba arkadaşlar karadeniz teknik üniversitesi tıp puanını bilen varmı? yardfımcı olursanız sevinirim

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 149 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: