Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 37 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: ÜNİVERSİTELERDEKİ YABANCI DİL SINAVLARI
MesajGönderilme zamanı: 09 Eki 2008 
Kullanıcı avatarı

file yazdı:
hangi bölümü kazandın?cok mu zordu ingilizce sınav,kac soru nasıl?

Uluslar arası ilişkiler bölümüm.Sınaw zor değildi sadece ben hiç çalışmamıştım :D 100 sorudan oluşuo. 80 soru gramer zamanlar falan, son 20 soru paragraf wardı. Ya birde ben bir salaklık yaptım yalnışlar doruları götürmüodu ben ise 12-15 boş bıraktım :? Neyse hayırlısı bakalım :)

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

hayırlısı olusun.sen zaten konya ıstıodun:) olmus bak ,ben ise ek kontenjandan umutluyum:( olur ınsallah

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

ben 19 mayis ek lerden cevap beklıorum haftaya belliolcak psikoloji bölümü ingilizce ve ben tam olarak nasıl bi sınav oldugunu merak ediyorum.ingilizcem kötü degil ama unuttum ingaaa

bol sans dilegin bana

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 12 Eki 2008 
Kullanıcı avatarı

file yazdı:
ben 19 mayis ek lerden cevap beklıorum haftaya belliolcak psikoloji bölümü ingilizce ve ben tam olarak nasıl bi sınav oldugunu merak ediyorum.ingilizcem kötü degil ama unuttum ingaaa

bol sans dilegin bana

İnşallah olur canım. Ya çalışıyorsan yaparsın zor bir sınav değil Ben çalışmamıştım o başka mesele :oops: Bol şanslar arkadaşımm

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 22 Kas 2008 

Arkadaslar benim de bir sorum olacakti.Bu yabanci dil sinavi sadece ingilizce mi? Eger Almancasida varsa benim icin süper olur cünkü ingilizcem pek iyi degil :s

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2009 
Kullanıcı avatarı

ITU Ingilizce yeterlik sinavina katilan var mi?
bu sinav hakkinda bilgi verir misiniz?
bu sinavi gecmek zor mu? Nasil oluyor?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 15 Ağu 2009 
Kullanıcı avatarı

hacettepe ünivesitesinin ingiizce bölüm için olan hazırlık sınavı nasl acaba bilen varmı

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 18 Ağu 2009 
Moderators
Kullanıcı avatarı

ingilizce sınavı univerlerin hepsi istermi ?

Profil E-posta  

seňorita yazdı:
ingilizce sınavı univerlerin hepsi istermi ?

çoğunluğu ister.genelde ingilizce eğitim veren bölümler için bi hazırlık sınavı uygulanır;hangilerının sınav yapıcağını veya hangi tarihte yapıcagını o ünivin sitesinden takip edebilirsin. ama tıp ;diş hekimliği;eczacılık gibi bölümlerın çoğunda hazırlık vardır.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

hacettepeyi birazcık biliyorum :) aslında duyumlardan o kadar. Çok zor olmuyor ama genelde intermediate-upper seviesinde ingilizce istiyor.bi de writingi de var.grammer bölümleri dışında.:)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2009 

merhabalar
durumum söyle: Ben isvecte dogup buyen bir turkum ve su an lise sona gidiyorum ve universiteyi Turkieyede okumak istiyorum ve ilerdede turkiyeye yerlesmek ve oturmak istiyorum. Ama su var ki lise okadar iyi gitmiyor. Liseyi yarim yamalak bitirirsem burda Turkiyede yabanci dil sinavina girip iyi bir universiteye girebilirmiyim? Ingilizcem baya iyidir ve ayrica isvecem de var. Turkcemde cok iyidir. Yani yabanci bir ulkeden geldimi okadar anlasilmaz. Lisemdeki puanlara bakip da mi onaylarlar yoksa ordaki sinavi mi daha cok.

Ayni durumda olan arkadaslar var mi ?

Volkan

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 25 Ağu 2009 

Volkan yazdı:
merhabalar
durumum söyle: Ben isvecte dogup buyen bir turkum ve su an lise sona gidiyorum ve universiteyi Turkieyede okumak istiyorum ve ilerdede turkiyeye yerlesmek ve oturmak istiyorum. Ama su var ki lise okadar iyi gitmiyor. Liseyi yarim yamalak bitirirsem burda Turkiyede yabanci dil sinavina girip iyi bir universiteye girebilirmiyim? Ingilizcem baya iyidir ve ayrica isvecem de var. Turkcemde cok iyidir. Yani yabanci bir ulkeden geldimi okadar anlasilmaz. Lisemdeki puanlara bakip da mi onaylarlar yoksa ordaki sinavi mi daha cok.

Ayni durumda olan arkadaslar var mi ?

Volkan

Bende birzamanlar senin durumundaydım evet :mrgreen: arkadaşım yabancı dil değilde yabancı öğrenci sınavı (yös) demek istedin sanıırım :wink: çünkü yabancı dil sınavı (yds) normal tc vatandaşların (çifte vatandaşta olabilir) girdiği bir sınavdır. yöse gelince eğer SADECE isveç vatandaşı isen girebilirisn ve tavsiyede ederim öss den bin kat daha kolay bir sınav. hatta lisedeki durumun iyi değilse lise diploman filan kötü olacaksa tc vatandaşlığından çık derim . 2 ay sürüyor çıkman daha sonra yani ünv kazandıktan sonra girmesi sorun olmuyor (türk soylular için tabii). yös sınavında öss deki gibi ortaöğrteim başarı puanına filan bakmıyorlar.lisedeki başarı(sızlığının) önemi yok. sadece 45 IQ 35 mat sorusu yapacaksın tabii matta mat2 var yani çookta kolay değiL..ama diploma notu önemi fizik ,kimya, biyoloji, tarih, coğrafya yok sınavda . umarım yardımcı olabilmişimdir :) başarılar

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 37 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: