Zaman: 22 May 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 194  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: YÖS 2010
MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2010 

haklisin.. nedenini bilmiyorum ama herkes bayagi bi sakin.. anlamakta zorlaniyorum.. ben YOK'e, basbakanliga, dersanelere, hatta kose yaralarina bile yazdim.. ama cogu arkadas cok sakin =/ sasiyorum dogrusu..

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 25 Mar 2010 

bende yök ve basbakanliga yazdim.
Gazeteyi de aramak istiyorum.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 26 Mar 2010 

YAZIN ARKADASLAR DURMAYIN.YÖKÜDE ZIRT PIRT ARAYIN
GERCI TELEFONLARINI ACMA GEREGINDE BULUNMUYORLAR AMA YINEDE ARAYIN HERGÜN.ANLASINLAR NASIL KARARLI OLDUGUMUZU.BANA KALSA BEN ANKARAYA YÖKE KADAR GIDERIM AMA TEK BASIMADA BIRSEY YAPAMAM.EGER BÖYLE BIR DÜSÜNCESI OLAN ARKADASLAR VARSA GIDELIM DERIM...

DALGA GECEN HASAN ARKADAS,KONTEJANLAR SENIN GIBILERE KALDI ICIN RAHAT OLSUN!

Profil E-posta  

Arkadaslar ben insan haklari birligine bile yazdim, YOK hukuk musavirligi de dahil. Belcika Turk buyuk elciligine gittim, boyle bir karar henuz tam onaylanmadigini soylediler. YOK her aldiklari karari telgraf olarak gonderiyorlarmis, ve boyle bir sey daha henuz ellerine gecmemis ama siz yinede sikayette bulunun dediler. Bu durumda olmayan arkadaslara da sesleniyorum, lutfen yardimci olun bizlere, rica ediyorum...
Bu kadar ogrencinin emegini hice sayarak bir karar alinmasi sizce ne kadar adildir???
Buna tepkisiz kalmayalim lutfenn...

tesekkurler

Profil E-posta  

Deniz89 yazdı:
Arkadaslar ben insan haklari birligine bile yazdim, YOK hukuk musavirligi de dahil. Belcika Turk buyuk elciligine gittim, boyle bir karar henuz tam onaylanmadigini soylediler. YOK her aldiklari karari telgraf olarak gonderiyorlarmis, ve boyle bir sey daha henuz ellerine gecmemis ama siz yinede sikayette bulunun dediler. Bu durumda olmayan arkadaslara da sesleniyorum, lutfen yardimci olun bizlere, rica ediyorum...
Bu kadar ogrencinin emegini hice sayarak bir karar alinmasi sizce ne kadar adildir???
Buna tepkisiz kalmayalim lutfenn...

tesekkurler

deniz harikasin arkadasim,durma her yeri ayaga kaldiralim.biz tc vatandasiyiz tc bize bunu yapamaz,kendi cocuklarini böyle dislayamaz... el ele verirsek bu sistemi degistirebiliz...

Profil E-posta  

Moderators

3-5 kişi bile YÖK e faks gönderse etkili olur. Şu an YÖK Başkanı yurt dışındaymış ama fakslar okunuyor

not: bu cümleyi anlamayan ve akıllı geçinen arkadaşlar var!

açiklaması: faksların okundugunu oradaki yetkililerin asistanı söyledi,ayrıca fakslar ilgililer tarafından okunup ilgili birime havale ediliyormuş.
Bu cümleleri bile anlamayan insanlar var ne yazık, bi de Üniversite okuyacaklar.

Profil E-posta  

Moderators

ÖSYM değil YÖK e faks gönderin maduriyetinizi anlatan,ösym bu konuda yetkili değil,yetkili kurum YÖK, paralel olarak da dava açın çünkü zaman geçiyor,sınava 1 ay kaldı. Acele edin bence,bir kaç kişi toplanın ve aynı konuda fakslar yazın güzel bir türkçe ile,çok detaylara girmeden yoksa anlaşılmaz.

YÖK Faks numaraları bunlar,hepsine gönderin.Faks pahali birsey değil.

0312- 266 5153
0312-266 4763
0312-266 4756

Basbakanlığa da yazın, Cumhurbaşkanlığına da yazın.Hepsinin websitesi var,internetin nimetlerinden yararlanın,bari bir işe yarasın.Başka türlü bazı şeyler değişmez.

Profil E-posta  

YÖK bu sene kardı kattı herşeyi kendide içinden çıkamıyor mailler,faxlar işe yarayacaktır bence devam edin atmaya YÖK'ün amacının öğrenciyi madur etmek olmadığına eminim iyi şeyler yapmaya çalışıyorlar,düzeltirler bu durumu sıkmayın canınızı bir taraftan çalışmalarınıza devam edin,bende attım sizin için,zor bir durum Allah yardımcınız olsun.

Profil E-posta  

Moderators

Sizi bilemem,ama benim için YÖK sınıfta kaldı bu sene,hiç güvenim yok.

Yazdıklarımı anlamayanlar için malesef yapabileceğim birşey yok. Ayrıca bu tip kişilerin yazıları forum kurallarına uymadığında anında silinecektir.

Profil E-posta  

nesi komik anlayamiyorum, belki bilmeyenler vardir diye bilgi amacli yazilmis bisey.. bu kadar dalga gecilecek ve uzatilacak bisey oldugunu dusunmuyorum.. lutfen daha fazla konuyu dagitmayalim. asil meselemizin ne oldugu belli. ben en kisa zamanda bi aciklamanin gelecegine inaniyorum, oyle veya boyle, YOK aciklama yapmak zorunda!

Profil E-posta  

yarin bende notere gidip vekalet verecegim, turkiyeden dava acacagiz

gelismeleri burdan bildirecegim sizlere

Profil E-posta  

Moderators

Baran,bırak konuşsun arkadaş,o anca kendisi ile dalga geçer, kendini komik duruma düşürüyor,ben muhatap bile olmuyorum.Ne zaman doğru düzgün,akıllı ve başkalarına faydalı yazılar yazar o zaman ancak silmyeceğim yazılarını.Yoksa foruma her girdiğimde sileceğim.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2010 

sınava giriş kartlarımız ne zaman gelicek bilgisi olan var mı ?

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 27 Mar 2010 

ViKyY yazdı:
sınava giriş kartlarımız ne zaman gelicek bilgisi olan var mı ?

bana sinava 1 ay kala demisti ösym.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2010 

arkadaslar biraz konu disi mi olur yoksa yazilmasi gereken yer burasi mi tam bilemedim, fakat IQ da 2 tane sorunum var. Yaklasik benzer 3-4 tane soru geliyor. Fakat bir turlu mantigini cozemedim. IQ da iyi olan arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz? Cesitli halkalar icinde bir suru sayilar falan oluyor. Arasindaki sayi trafigini cozup bosta birakilan harflerin yerine gelecek sayilari istiyor. O sorular hep bosta kaliyor :( Ha bide zarlar var. Bununda puf noktasini bulan varsa, ve paylasirsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 28 Mar 2010 

aytenk yazdı:
arkadaslar biraz konu disi mi olur yoksa yazilmasi gereken yer burasi mi tam bilemedim, fakat IQ da 2 tane sorunum var. Yaklasik benzer 3-4 tane soru geliyor. Fakat bir turlu mantigini cozemedim. IQ da iyi olan arkadaslar lutfen yardimci olur musunuz? Cesitli halkalar icinde bir suru sayilar falan oluyor. Arasindaki sayi trafigini cozup bosta birakilan harflerin yerine gelecek sayilari istiyor. O sorular hep bosta kaliyor :( Ha bide zarlar var. Bununda puf noktasini bulan varsa, ve paylasirsa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

hangi sorular oldugunu tahmin edebiliyorum.bende cok zorlaniyorum o tarz sorularda.gecen yilda sinavda onlardan yaklasik iki tane cikmisti.eger buraya bi kac tanesini koyarsan yardimci olmaya calisilir.ama bu baslik altinda degil cözemedigimiz sorular diye bi baslik var oraya koy lütfen.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2010 
Moderators

örnek verin yardımcı olmaya çalışalım,bu şekilde anlaşılmıyor.

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 29 Mar 2010 

mithatak yazdı:
örnek verin yardımcı olmaya çalışalım,bu şekilde anlaşılmıyor.

tesekkur ederim hallettim :) artik bebek oyuncagi gibi geliyor =)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 30 Mar 2010 

ya arkdasalar ben saoudi arabistandan yose bas vurdum malum durmumuz vahim bi hal aldi inanirmsn bilmiyorum burdaki ogrenciler ve ogretmenler gireceyiz diyerketen ben ne dilekce nede bi telfon aramasi yaptim ama su an yazilanlari gurdukten sonra benimde bi sey yapmm gerkiyo heralde arkdaslar susmayalim bencede bu geleceymiz yaa nsl boyle karar alinir ben hic anlamdim oysm giriceksn demis bi arkdasa oburne giremiyosunuz her kafadan bi ses bu ne istir bende dilekce fxslamak istyorum yardimci olurmusn lutfen nasl ifade edebilirz maduriyetimizi arkadaslar ne olur susmaylim bende burdaki ogrencileri yunlendiriym dilkce yazmalarina ins bi seler olur uf yaa

Profil E-posta  

Moderators

Yeni haberin olması kötü, keşke arasıra foruma girip takip etseydin.Geç kalındı, sınava 1 ay kaldı, dava açılması gerekiyordu, bir iki kişinin yazacağı dilekçe ile olmaz artık çünkü az zaman kaldı. Yök Başkanı yurt dışından dönmemiş.

Profil E-posta  

resmen bizimle dalga geciyolar resmen!!! hala bi aciklama yok!! ne demek donemis hala!! o kdr mail attik, o kdr yere yazdik halen bi cevap yok.. lanet olsun !! ne diyebilirim ki artik!

Profil E-posta  

ya arkdaslar baska bi yolu olmali yaaa nasil olcak sinav girs kartimiz gelcek ve sinava girecez kaznsak unversteye girmemk ne demek yaaa aklim ermiyo harbi bu ne bicim bi yuksek ogretim kurulu meyer kararlarina sahip cikmayin bi kuruldan nasil bi gelecek beklerizki ......................

Profil E-posta  

Moderators

telefon edin, not bırakın,faks yazın,tepkinizi o şekilde belirtin,Başbakanlığa yazın.Ne diyeyim ki?

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

mithatak yazdı:
telefon edin, not bırakın,faks yazın,tepkinizi o şekilde belirtin,Başbakanlığa yazın.Ne diyeyim ki?

:lol: :mrgreen:

dikkatimi cekti, sen hep ayni seyleri yaziyon :mrgreen:
nereye baksam "telefon edin", "sikayet edin", "hakkinizi yedirmeyin" :lol: :mrgreen:

artik seni yazilarinla 100 metre uzaktan tanirim :lol:

Profil E-posta  

Arkadaslar, kaza gecirdigimden dolayi sizlere haber veremedim.
Turkiyeden avukatimizla gorustuk, ve soyle dedi, eger basvuru surecinde bizler basvurabilmissek, bu sinava girme hakkini kazanmisizdir, dava acip, bilmem hangi mahkemeye suan aklimda degil ve yök'un bu kararini durdurulmasini talep edecekmisiz. Bunun icin butun evraklari hazirladim ve babam kendisi bizzat turkiyeye gidiyor bu isle ugrasmak icin. Bir suru gencin gelecegi soz konusu, bu degisecek baska yolu yok. Ayrica tanidigimiz bir milletvekili var ankaradan, bize yardimci olacagini belirtti. Ama sizlerde durmayin oraya buraya yazin, YÖK hukuk musavirligine faks yollayin bu cok etkili olabilir cok kisi gonderirse. Calismaniza devam edin arkadaslar, morallerinizi yuksek tutun...
Herkese basarilar, gelismeleri burdan bildirecegim.
Iyi geceler...

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 194  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: