Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 194  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: YÖS 2010
MesajGönderilme zamanı: 29 Tem 2010 

Hell_Spawn yazdı:
alexander0 yazdı:
dikkatimi çeken bi nokta warahmad achkar adlı arkadas şu ana kadar açıklalan ünilerin tıp listesinde en başta yer almak.. full yaptııı için bu kadar kişinin hakkını yemeye hakkı warmı ki..her üniye başwurma zorunlulu warmış gibi baswuru yapmış bizler tıpa girebilmek için mecburen yedek kontenjanları beklemek zorunda kalıyoruz bunun gibi arkadaslar sayesin..yös tercihlerinde de öss tercih sistemi yapılmalı ki bu kadar kişinin emeyi boşa gitmesin....

Arkadaşlar Ahmad Achkar benim..

Bunları yapmamdaki sebep, kabul mektubu koleksiyonu oluşturmam..Yoksa tıpla mıpla alakam olmaz benim..Bir iddia sonucunda arkadaş ortamında kim en fazla kabul mektubunu toplayacak şeklinde iddialaştık, o yüzden bu kadar yere başvuruyorum..

Valla haysiyetim söz konusu olmasa sizler haklısınız diyeceğim ama durum bu..

Helal olsun sana be!
BAK NE GÜZEL HER YERİ KAZANMIŞ BU ÇOCUK,her listede adı var,ah onun gibi olabilseydim ,ne büyük adamsın sen be diyeyim de egonu tatmin et biraz,iflah olmamışsındır sen daha! vicdan denilen şeyden haberin yok sanırım,senin gibi birinin tıp kazanmasından ötürü full yapamadığım için utanıyorum,senin gibi insanları görmek miğdemi bulandırıyo.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

scream yazdı:
Hell_Spawn yazdı:
alexander0 yazdı:
dikkatimi çeken bi nokta warahmad achkar adlı arkadas şu ana kadar açıklalan ünilerin tıp listesinde en başta yer almak.. full yaptııı için bu kadar kişinin hakkını yemeye hakkı warmı ki..her üniye başwurma zorunlulu warmış gibi baswuru yapmış bizler tıpa girebilmek için mecburen yedek kontenjanları beklemek zorunda kalıyoruz bunun gibi arkadaslar sayesin..yös tercihlerinde de öss tercih sistemi yapılmalı ki bu kadar kişinin emeyi boşa gitmesin....

Arkadaşlar Ahmad Achkar benim..

Bunları yapmamdaki sebep, kabul mektubu koleksiyonu oluşturmam..Yoksa tıpla mıpla alakam olmaz benim..Bir iddia sonucunda arkadaş ortamında kim en fazla kabul mektubunu toplayacak şeklinde iddialaştık, o yüzden bu kadar yere başvuruyorum..

Valla haysiyetim söz konusu olmasa sizler haklısınız diyeceğim ama durum bu..

arkadasim "haklisiniz,durum bu" diyerek her kesin heyecanini sakinlesdirdin ve sorularina cevap verdin mi saniyorsun?ben de full yazdim,ama cok fazla yere gondermedim,benim gibi binlerce cocuk var,onlarin hayalleri de var diye,senin anlamsiz bir iddian tuttunca,sen mektuplarina bakip sevinirken,bazilari kurdugu hayelleri yikmak zorunda kalicaklar.cok ozur dilerim ama sen bence daha fazla kim mektub alacak diye diyil,kim daha fazla hayal yikcak diye bir iddiaya girseydin,basarini kutlarim!!!!!!!

yaa arkadaşlar hell_ bilmemne nin o arkdaş olma ihtimali var mı sizce?hell_bilmem ne kardeş kendi çocuk aklıyla karşısındakileride çocuk görüyo herhalde.yazıkk :lol: siz o kişi olsanız bu forum a girmeye bile korkabilirsiniz. :D hatta mümkünse kayıtlara başka bi isimle gitmesni öneririm ben..hee bu arada ahmed ... tanıyan varsa haftaya da dicle dokuz eylül falan var aman boş geçmesin :D para sıkıntısı falan varsa yardımcı oluruz sonuçta çok fazla yer kazanmak önemli...

yaa arkadaşlar hell_ bilmemne nin o arkdaş olma ihtimali var mı sizce?hell_bilmem ne kardeş kendi çocuk aklıyla karşısındakileride çocuk görüyo herhalde.yazıkk :lol: siz o kişi olsanız bu forum a girmeye bile korkabilirsiniz. :D hatta mümkünse kayıtlara başka bi isimle gitmesni öneririm ben..hee bu arada ahmed ... tanıyan varsa haftaya da dicle dokuz eylül falan var aman boş geçmesin :D para sıkıntısı falan varsa yardımcı oluruz sonuçta çok fazla yer kazanmak önemli...[/quote][/quote]

ya şimdi ahmed achar olduğunu iddia eden hell bilmem neyin eski mesajlarına bi göz attım da iranlı olduğunu söylemiş eskiden,halbuki ahmed achar suriyeli. eğer hell spawn dediği gibi cidden ahmed ise karakterinde bozukluk olduğunu zaten başında yalan söyleyerek belli etmiştir,yada vatanından mı utanıyo ki suriyeli yerine iranlıyım demiştir,dolayısıyla boş iş bunlar! dikkat çekmeye çalışıodur,böyle insanların küçüklükten gelen ezilmişlikleri vardır ki,şimdi adlarından söz ettirerek egolarını tatmin etmeye çalışıolardır. kaale bile almayın bence arkadaşlar,herkesin bi kısmeti var elbet,kazanıcaz biz de,kazanırken de en azından arkamızdan ebemize milyonlarca küfür yememiş olucaz,içimiz rahat olucak=)

Profil E-posta  

Katu %20 uyruk baraji uygulamamis , insaat muh. kontenjani 5 kisi ve kazananlarin listesindeki 4u iranli , yok boyleee bisey yaaa

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

rayslan yazdı:
Katu %20 uyruk baraji uygulamamis , insaat muh. kontenjani 5 kisi ve kazananlarin listesindeki 4u iranli , yok boyleee bisey yaaa

%20 kontenjan uygulamış ama nasıl ben tam çözemedim dedin bölümde bi terlik war ewet ama metalurji ve malzeme mühendisliği daha garip 60 puanlıyı yedek yapmış 59 puanlıyı asıl yapmış uyrukları da farklı yani..harita mühendisliğinde de aynı problem war.tarih öğretmenliği 2. öğretim tamamen bi garip sıralam war.bu öğrenci seçen konsey neye göre seçiyor henüz anlamış deilim..

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

ktü diş tede biry alnışı olanı almış full yapanı yedek yapmış. türkçe puanıda etkili olacaktı ktü de belki o yüzdendir yada not ortalamasına bakmışsa olabilir.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

GyLsHn yazdı:
ktü diş tede biry alnışı olanı almış full yapanı yedek yapmış. türkçe puanıda etkili olacaktı ktü de belki o yüzdendir yada not ortalamasına bakmışsa olabilir.

orda doğrusunu yapmış ülke kontenjanı uygulamış :wink:

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

yarın büyük gün arkadaslar birçok üni açıklıyor sonuçlarını..ODTÜ,akdenizve yıldız teknik basta olmak üzere..herkese hayırlısı...

Profil E-posta  

arkadaslar hepiniz icin hayırlısı olur insallah ama belki yanlis baslık ama ben sizin kadar sanslı degilim bu sene son kez yös yapıldı ama benim planım seneye girmekti sınava
simdi hic bırsey belli değil eğer yeni sistemin nasil olucağını bilen varsa aranızda bana yardımcı olabilirmi ösymden bilgi almaya calıstım ocak ayında belli olur ancak dediler ama güvenemiyorum zaten almanyada yaşadım icin bunlarla ilgilenmek daha zor eğer bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
karısıklıklar yüzünden sene kaybetmek istemiyorum zaten 19 yasında olucam
simdiden tesekkürler

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

itü nün akademik takviminegöre itü nünde yarın açıklaması gerek

Profil E-posta  

yıldız tekniğin sitesinde 04.07.2010 yazıyo. ertelemişler demek.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

esperanza yazdı:
yıldız tekniğin sitesinde 04.07.2010 yazıyo. ertelemişler demek.

sitesinde haala asillerin ilanı için 30 temmuz yazıyor. yarın anlaşılır =)

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

yıldız teknik 4 Ağustos çarşamba günü açıklck.Sitede ilan edildi.

Profil E-posta  

ileride turk vatandasligina girmeleri riskli olan arkadaslardan hukuk okumayi dusunenler lutfen bir kez daha dusunsunler..turk vatandasi olmayan hukuk mezunlarinin hicbir sekilde hukukcu olarak calismaya haklari yok tr de..kendi ulkelerinde de ayni sekilde tr den alinmis hukuk diplomasiyla calisamazlar zaten mantiga uzak..ornekleri var tanidiklar kisiler var is bulamiyolar calisamiyolar...artik tercihler bitti ama en azindan kayit yaptirirken aklinizin bi kosesinde bulunsun kendinizi de tc vatandasligini alabilicek olup hukuk okumak isteyenleri de yakmayin....saygilar

Profil E-posta  

benzer birşey tıp okumak isteyen ve türk vatandaşlığına gecemeyecek olan kişiler için de geçerli.. Uzmanlıgınızı okurken (yani asistanlığınızda) türkler aylık 1500-2500 TL arası maaş alabiliyorken yabancı uyruklular maaş alamıyorlar. Sadece bazı hastaneler nöbet parası veriyor 100 tl falan o da hastaneye bağlı tabi.. Kadrolaşamıyorsunuz, Devlet hastanelerinde çalışamıyorsunuz.. ve düşünün asistanlığınız 1-2 yıl değil 4 hatta 5 sene ! pratisyen hekim olacam uzmanlık yapmıcam diyosanız hiç o kurdugunuz 'çok para kazanıcam' hayalleri falan onları geçin.. Türkiye'de pratisyen olmak için doktor olunmaz.. ha çok para kazanmak içinde doktor olunmaz o ayrı.. neyse diyeceğim o ki;

ileride Türk vatandaşlığına gecemeyecek arkadaslar neyi tercih ettiklerini bilseler iyi olur , bazı seyleri önceden düşünmeniz gerekli, ailem yasadı bunu , neler çektiklerini biliyorum, o yüzden tıp fakültesini tercih etmiş arkadaslar tekrar bir düşünsün derim..

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

braz sağ duyulu tercih yapılmasını bende isterdm ama fuller bile her yerdeki tıp fakültelerini yazmışken açıkta kalma korkusu mu egolaını tetmin etmek mi bilemiyorum sağ duyu beklemek ne kadar doğru.

Profil E-posta  

Açıkta kalmamak için bölüm seçmeyi geçtim ben, yani o elde olmayan bir korku bir telaş veya herneyse.. benim dediğim şey tıp okumak isteyen arkadaşların tekrar düşünmesi ve bunları göze almasıdır, farklı hayallerle gidilmesin diye diyorum, okumanın zorluğundan çok, daha sonrasında çekilecek sıkıntılarıda göz önünde bulundurulmasını öneririm..

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Arkadaslar lutfen bir sorum var : Bir Filistinli arkadasim var , uyruk Israel . O çok yerler basvurudu ; 66 puan aldi ama hiç bir yerde onun adi çikmadi :( Belki onun uyruk için universiteler onu kabul etmiyorlar . O musulman ama o Israel'de 1948'li arablar olarak yasiyorlar . Lutfen bir bilginiz varsa çok sevinirim ....

Profil E-posta  

Öyle uyruk değerlendirme yaptıklarını sanmıyorum , öyle bir ayrım yapılmaz , siyasi olaylar ayrıdır, eğitim hakkı ayrıdır.. 66 puanla tercih ettiği yerlere 67 puanlar girmiştir , o yuzden adı çıkmamıştır, zaten su ana kadar az üniversite açıkladı..merak etmeyin.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Sagolun arkadas; oyle de onu anlaticagim .

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 30 Tem 2010 
Kullanıcı avatarı

itü elektrik mühendisliği kazanmışım

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

GyLsHn yazdı:
itü elektrik mühendisliği kazanmışım

tebrikler umarım istediin yer olur..darısı hepimizin basına...

Profil E-posta  

Ben de itü elektronik ve haberleşmeyi kazanmışım :)
İtü ve akdeniz açıklamış...
http://oidb.akdeniz.edu.tr/_dinamik/75/910.pdf
http://everest.sis.itu.edu.tr/yabanci/201110/duyuru.htm

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

İTÜ nün sanırım çoğu full yada fulle yakın olmalı.en gözde ünilerden biri..

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Dtroyer yazdı:
Ben de itü elektronik ve haberleşmeyi kazanmışım :)
İtü ve akdeniz açıklamış...
http://oidb.akdeniz.edu.tr/_dinamik/75/910.pdf
http://everest.sis.itu.edu.tr/yabanci/201110/duyuru.htm

kazanan arkadaslar kazandı bölümü we puanını yazarlarsa bizlerde bi fikir sahibi olalım..

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 194  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: