Zaman: 08 Şub 2012

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 194  Sonraki
Yazar Mesaj
 Mesaj Başlığı: Re: YÖS 2010
MesajGönderilme zamanı: 09 Eyl 2010 

3M!91 yazdı:
OMÜ forumuna bakrasaniz sevinirm

bu ne demek oluyor arkadaslar Gaziantep Üniversitesi kayıt hakkı kazanan yedek öğrenci listesi eklendi , bunun altinda hic isim yok , sade kac ksi var diye sayi var , peki neden anlasicak

Gaziantep üni. asil ile yedek listeyi birlikte açıklamıştı zaten. bu yazdıkları yedek kontenjanları da yedek listenin ilk başından sayarak alım yapılıyodur bence.(Mesela 4 kişi yazmışlar listenin ilk 4 kişisi kayıt yapmaya hak kazanıyor gibi) Ama emin olmak istiyorsan üniversiteyi ara derim.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

yesil yazdı:
Puanim 64.052 Alman uyrugundanim.

gecen yila göre puanim 71 olurdu hacettepe tip dahil her yere girerdim.
Kayseri, Samsun, Konya olur diye düsünüyordum hic bir yer olmadi.
Örnegin Kayseri Erciyes Üniveristesi gecen yil 3 kisiyi 64 puanla almis.
Samsunda keza düsük puanla almisti.
Gecen yildan bu yila ne degisti? Sorular mi kolaydi? bence hic degildi, bu yil integral sorularinda artis vardi. Ayrica cok trigonometri vardi.
Ben bu puani dershaneye gitmeden aldim, ayni zamandada Abitur mu yaptim.
1 yil sirf bunun icin gece gündüz calistim.

Benimle ayni fikirde olanlarla özelden bu konuyu konusabilrirz.

ben de kendim hazirlandim,hem de 1,5 ay ve 64,457 puan aldim,istedigim bolum de tip deil yani,dis hekimligi ki onun puani daha az .ve hic bir unide yedege bile giremedim...tipta bari ek kontenjanlardan yerler oluyor,dis hekimliginde o bile yok,kazananlarin 90% kayit yaptiriyor...geri kalan bosyerleri de benden yuksek puanlilar aliyor.hic universiteyle ilgili umudum kalmadi bi suleyman demirel ek kontenjanin aciklanmasini bekliyorum sadece....

Profil E-posta  

...

En son Nurdamlasi tarafından 01 Mar 2011 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.

Profil E-posta  

herkesin bayramını kutlamak isterim,az şey paylaşmadık,iyi kötü günlerimiz oldu.umarım Allah herkesin gönlündekini verir;)

Profil E-posta  

esperanza yazdı:
herkesin bayramını kutlamak isterim,az şey paylaşmadık,iyi kötü günlerimiz oldu.umarım Allah herkesin gönlündekini verir;)

seninde bayamin kutlu olsun ;)

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 11 Eyl 2010 

bu sene yerleşemeyenler ne yapmayı düşünüyor peki?

Profil E-posta  

bu yil yerlestim ama inat ettim.seneye yine bu tarz bi sinav yapacaklarini biliyorum.o zamanda zevk icin giricem o sinavlara.Allahin hakki üc degil miydi? :lol:

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

hangi uni ye yerlestin betul kardes?

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

ısparta ek kontenjandan basvuranların kabul mektupları göndermiş...bu gün elime geçti bilgisayar mühendisliği tutmus gitmeyi pek düşünmüyorum :mrgreen:

Profil E-posta  

sumyraNL yazdı:
hangi uni ye yerlestin betul kardes?

süleyman demirel i.i.b.f. saglik yönetimi

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 12 Eyl 2010 
Kullanıcı avatarı

alexander0 yazdı:
ısparta ek kontenjandan basvuranların kabul mektupları göndermiş...bu gün elime geçti bilgisayar mühendisliği tutmus gitmeyi pek düşünmüyorum :mrgreen:

neden

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 13 Eyl 2010 
Kullanıcı avatarı

alexander0 yazdı:

gondermis mi ,peki internetten aciklamicak mi?

az once aradim,daha aciklamadik ve posta ile bisey gondermedik diyorlar...

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

dr_ahmet yazdı:
alexander0 yazdı:

gondermis mi ,peki internetten aciklamicak mi?

az once aradim,daha aciklamadik ve posta ile bisey gondermedik diyorlar...

http://oidb.sdu.edu.tr/index.php?duyuru_id=1247

süleyman demirel ek kontenjandan yerleşenlerin listesi

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

BİBİOYİM HUDAYBERGENOVA TÜRKMENİSTAN 54.851 selçuk üni basvuru listesindeki puanı...

süleyman demirel ünisinde tıp kazanmış helal olsun..(ben 65.131 ile bilgisayar mühendisliği kazanırken adam 55 paunla tıp kazanıyor) ünilere adil bir şekilde yerleştirme yapılamdığı çok açık bir şekilde bellidir...saygılar... BURASI TÜRKİYE ÇÜNKÜ :idea:

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 14 Eyl 2010 

YÖS de tuhaf durumlar olduğunu herkes söylüyor,kpss, ygs,açıköğretim sınavların da kopya olayları olmuş,belli ki ÖSYM bu işi artık beceremiyor.Zaten devlet ÖSYM den bazı önemli sınavlaır alacakmış,güveni kalmadı hiç kimsenin.
Sınav günü bazı salonlarda kopya olmuş,gözetmenler göz yummuş! Bir yıl boyunca kendi hakkıyla çalışıp emekleri boşuna giden binlerce kişi var,belki sizin yerinize kopya çekenler yerleşti bu yıl? Bence bu işin peşini bırakmamak lazım,YÖK 'e dilekçe gönderdim ben,Savcılığa da göndermek lazım ama bir kaç kişi daha göndermesi lazım,kendine güvenen ve yiğit insanlar kaldıysa tabi. Sadece lafla olmuyor bu işler.

Profil E-posta  

Mukus yazdı:
Mine yazdı:
Halloween yazdı:
Kpss sınavına girmiş olan 3000 kişinin sınavı iptal ediliyor kopya yüzünden.
Yös sınavında da aynı şey olduysa aynı kural geçerli.Mantıklı geliyor bana.
Belli ki Türkiyede şu an güvenli ve oturmuş bir sistem yok,herkes şahit.
Her sene değişen,karar alınıp geri dönülen,yap boz tahtası gibi her gün birşeyler yazılıp siliniyor.Kime güveneceğiz peki? 2011 için bile şu an ne YÖK, ne de Üniversiteler net birşey söylemiyorlar.2011 yılına şurda 4 ay kaldı.
Sizce normal bir durum mu? İnsan bilmez mi 4 ay sonra nasıl bir sistem olacağı?
Biraz mantıklı düşünün, belli ki bazı şeyler normal gitmiyor.Kopya çeken varsa veya anormal bir durum varsa o kişilerin sınavlaır iptal edilir ve üniversitelerden kayıtları silinir,bu kadar basit.Hakkınızla aldıysanız puanlarınızı neden korkuyorsun peki?!insan aklına başka şeyler geliyor siz böyle tepki gösterince.

Bence bu konuda haklisin ve ben bu forumda senin osyledikelrine karshi cikanlara soylemek istiyorum..peki kendiniz sinavi gecdiniz o zaman neden boyle telawlandiniz ki .. hepimiz biliyoruz ki iptal riski yalniz kopya cekcekler icindir... Tamam akilsizlikdir diyorsunuz ve cok gecdir diyosunuz ama unutmayin adeleti taleb etmek hic bi zaman gec olmaz o yuzden arkadashimiza destek olmuyosunuzsa neden o zaman karshi cikiyosunuz birakin kendi haklarini savunsun...Cok rica ediyorum kendiniz gecmishsiniz deye hakki yeyilenlere karshi cikmayin her kesin kendi haklari var.

Dogru dıyosunda madem boyle bır hakkı war onu yos sıtesınde degıl Mahkemede savunsun...Tmm haklısın gectık dıe bıraz fazla konusuyoz ama bılkı gecenler calıstıkları ıcın gecmıstır kopyadan degıl......

vay be ne kadar çok egoist insan varmış meğer...nasılsa biz dereyi geçtik,geri kalanlar boğulsun diyenlere sesleniyorum:
Ben yerleştim,yerleşemeyenler ne yaparsa yapsın umrumda değil diyorsunuz, mutlu olun, siz üniversiteyi bitirseniz de sizden adam olmaz zaten, 3 tane üniversite bitirseniz de hiçbirşey değişmez,toplumların başına ne geldiyse cahil okumuş insanlar yüzünden geldi! Siz hakim olsanız hırsızı ve katili savunursunuz! Herşeyi İlahi adalete teslim edenlere de sesleniyorum: neden hakkınızı bu dünyada savunmuyorsunuz? neyden çekiniyorsunuz? herşeyi ilahi adalete bırakmak kolaycılık değil mi?! Cesur insanlar haklarını bu dünyada savunur ve ezilenleri savunur!!

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

alexander0 yazdı:
BİBİOYİM HUDAYBERGENOVA TÜRKMENİSTAN 54.851 selçuk üni basvuru listesindeki puanı...

süleyman demirel ünisinde tıp kazanmış helal olsun..(ben 65.131 ile bilgisayar mühendisliği kazanırken adam 55 paunla tıp kazanıyor) ünilere adil bir şekilde yerleştirme yapılamdığı çok açık bir şekilde bellidir...saygılar... BURASI TÜRKİYE ÇÜNKÜ :idea:

ben 64,457 puanla dis hekimligini kazanamadim..

Profil E-posta  

Hakkını aramak isteyenler arasın arkadaşlar niye karışıyosunuz ki tamam sınavı fln iptal edemezler artık... Ama üniversite alırken puana değilde torpile bakıyorsa hakkını aramak en doğal hakkı... :wink:

Profil E-posta  

...

En son Nurdamlasi tarafından 01 Mar 2011 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Yani Adamın varsa puan falan farketmez istediğin Puanla istediğin yere girersin mi diyosunuz.
Varmı öyle girenler ya. Zaten her uni de alınanların Puanlarını göstermiyor.
Haklı olabilirsiniz
Çok haksızlık ya. Keşke geçen sene girseydik.
Off hakkımızda hayırlısı.
ALLAH yardımcımız olsun ne denir ki bu saatten sonra .

Profil E-posta  

Moderators

SAT sınavına hazırlananlara önemli bir şey söylemek istiyorum çünkü Metropol dershaneleri SAT sınavına hazırlıyor:

SAT sınavı 1500 puan üzerinden ve en az 1300 puan almak gerekiyor ki bir üni ye girebilmek için çünkü 100 lük puan sistemine göre convert ediyorlar, mesela 1200 SAT puanı bile alsak 80/100 puana denk. fakat bu sene full yapanlar ın puanı 100/100 olarak sayıldı üni ler tarafından...SAT dan 1500 üzerinden en az 1300 veya 1400 almak lazım ki bir şeye degsin, onu da amerikan vatandasi bile alamiyor.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

ege üni.si 2. yerleştirme sonuçları

http://oidb.ege.edu.tr/DesktopModules/S ... spx?id=818

Profil E-posta  

MesajGönderilme zamanı: 15 Eyl 2010 
Moderators

Arkadaşlar, YÖK ve ÖSYM nin davalarla başı dertde, Kpss, YGS ve açıköğretim sınavlarındaki kopya olayları yüzünden soruşturma geçiriyorlar,basından takip ediyorsunuzdur. 12 tane sınav ertelenmiş hatta bundan sonra o sınavları ÖSYM değil başka bir kurum yapacakmış ( MEB veya Personel Daire Başkanlığı).
YÖS ile ilgili 2 tane dava devam ediyor,onların da sonucu belli olur herhalde.
Üniversite sınavlarını herhalde ÖSYM yapmaya devam eder ama ÖSYM de de bir çok değişiklik olacağı söyleniyor.

2011 de nasıl bir sistemle yabancı öğrenci alınacağı net bir karara kavuşmamış,ama genel olarak artık her üniversite kendisi doğrudan öğrenci alacak,kendi sınavını veya uluslararası geçerliği olan sınavlarla ( SAT,ACT,Abitur,Bakalorya) çünkü YÖS kalktı.
YÇS ile ilgili de değişiklikler düşünülüyordu,son nasıl bir karar alındı bilmiyoruz.
Bir kaç ay içinde inşallah herşey netleşir.Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
Ek kontenjan açan üniversiteler olduğunda lütfen bu başlıkta bilgilendirmeye devam edin.

Profil E-posta  

Kullanıcı avatarı

Selam !
Arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Gazi Universitesine kabul edildim fakat istediğim bölüm değil.
Gazi Universitesi sizce Ek açarmı eğer açarsa tekrar başvurabilirmiyim ve eklerde Puan düşüyormu.
Ya bilen varsa Lütfen yardımcı olsun.
Şimdiden TŞK :D

Profil E-posta  

mithatak yazdı:
SAT sınavına hazırlananlara önemli bir şey söylemek istiyorum çünkü Metropol dershaneleri SAT sınavına hazırlıyor:

SAT sınavı 1500 puan üzerinden ve en az 1300 puan almak gerekiyor ki bir üni ye girebilmek için çünkü 100 lük puan sistemine göre convert ediyorlar, mesela 1200 SAT puanı bile alsak 80/100 puana denk. fakat bu sene full yapanlar ın puanı 100/100 olarak sayıldı üni ler tarafından...SAT dan 1500 üzerinden en az 1300 veya 1400 almak lazım ki bir şeye degsin, onu da amerikan vatandasi bile alamiyor.

Zaten Tıpın 20 kontenjanı varmış 16 ek açmışlar 20den 4ü mü asilden yerleşmiş :)
Ege tıpta bile asilden yerleşen 4 kişi gelenen duruma bak...

Profil E-posta  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 4840 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 194  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz

Geçiş yap: